Συνελήφθη πατέρας που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του

Συνελήφθη πατέρας που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του

Σοκ προκαλεί η είδηση για έναν πατέρα στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση στην 10χρονη κόρη του.

Το κοριτσάκι ζούσε ένα συνεχιζόμενο εφιάλτη καθώς ο πατέρας της φέρεται να την κακοποιούσε για χρόνια. Τα σημάδια στα χέρια, στην πλάτη αλλά και τα γεννητικά όργανα μαρτυρούν τη φρίκη που βίωνε το παιδί. Η 10χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα της έκανε, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έκαιγε τα χέρια του παιδιού στο μάτι της κουζίνας ως τιμωρία κάθε φορά που αντιστεκόταν.

Οικείο πρόσωπο του 47χρονου πατέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και ακολούθως από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας. Το κοριτσάκι ζούσε μόνη με τον δράστη, καθώς η μητέρα της είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρξει για την προστασία του παιδιού. Μετά την ανάρρωση του, το παιδί θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Πηγή: skai.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v