Φοιτητές την παρενοχλούσαν σεξουαλικά και τους ξεμπρόστιασε στις... μαμάδες τους!

Φοιτητές την παρενοχλούσαν σεξουαλικά και τους ξεμπρόστιασε στις... μαμάδες τους!

Mια 18χρονη φοιτήτρια που δεν άντεξε άλλο τη χυδαία συμπεριφορά τριών συμφοιτητών της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και βρήκε έναν ανατρεπτικό τρόπο για να τους αντιμετωπίσει: τους ξεμπρόστιασε στις μανάδες τους!

Η 18χρονη φοιτήτρια εξήγησε πώς ήρθε σε επαφή με τις μητέρες των συμφοιτητών της που την παρενοχλούσαν καθημερινά και πώς τις ενημέρωσε για το τι ακριβώς της έκαναν οι γιοι τους. 

«Είμαι 18 χρονών και πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Έχω πέσει θύμα εκφοβισμού και παρενόχλησης από τρεις συμφοιτητές μου. Μου στέλνουν χυδαία μηνύματα και ακατάλληλες φωτογραφίες. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται. Θα μπορούσα να τους μπλοκάρω αλλά αποφάσισα να αποθηκεύσω μέσω screenshot κάθε μήνυμα που μου έστελναν και να τα δείξω στις μαμάδες τους.

Βρήκα τα προφίλ του στο Facebook και τους έστειλα τα screenshot και τους εξήγησα ποια είμαι και πώς με παρενοχλούν οι γιοι τους.

Οι γυναίκες σοκαρίστηκαν από τα όσα είδαν και μου είπαν ότι είναι με το μέρος μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου θεωρούν ότι έπραξα σωστά και ότι τους άξιζε. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που υποστηρίζουν ότι το παράκανα και ότι δεν έπρεπε να μιλήσω στις μαμάδες τους καθώς δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην οικογένειά τους.

Θα έπρεπε να μην το είχα κάνει;»

Η κοπέλα εξήγησε ότι προτού προβεί στη συγκεκριμένη πράξη, τους είχε αναφέρει στο πανεπιστήμιο χωρίς όμως αυτό να αποτρέψει όσα της έκαναν. Ίσα-ίσα που η κατάσταση κλιμακώθηκε από τότε και κάθε μέρα δεχόταν πολλά μηνύματα και φωτογραφίες χυδαίου περιεχομένου.

Oι χρήστες του Reddit υποστήριξαν την φοιτήτρια, λέγοντάς ότι έπραξε σωστά. Μάλιστα μία μητέρα σχολίασε «Αν ο γιος μου έκανε κάτι τέτοιο, θα ήθελα να το ξέρω».

Πηγή: boredpanda.com

v