Με τον σύντροφό μου σκοπεύουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν έχει σταθερό εισόδημα και ανησυχώ

Με τον σύντροφό μου σκοπεύουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν έχει σταθερό εισόδημα και ανησυχώ
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 6 χρόνια, έχουμε βάλει δαχτυλίδι και πάμε για γάμο. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα οικονομικά του. Του αρέσουν οι επενδύσεις και στο σπίτι δεν φέρνει σταθερό εισόδημα, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Ο σύντροφός σας είναι μια από τις σημαντικότερες επιλογές σας! Εκείνος έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως και εσείς τα δικά σας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται ότι είναι η διάθεση του για άνοιγμα και η τόλμη του να παίρνει ρίσκο. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί στην αρχή να σας γοήτευσαν. Στην πορεία της σχέσης σας είναι ακριβώς τα ίδια στοιχεία που τελικά σας δυσκολεύουν.

Αυτό συμβαίνει λόγω της διαφορετικότητάς σας. Τείνετε να νιώθετε πιο ασφαλής όταν νιώθετε οικεία με τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σας. Αυτό που σας δυσκολεύει δε σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και λάθος. Έχετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε από κοινού, τώρα που μοιράζεστε τη ζωή σας με ποιο τρόπο θα
προχωρήσετε.

Οι επιλογές σας φυσικά δεν περιορίζονται ανάμεσα στο δικό σας ή το δικό του. Μπορείτε να αποφασίσετε κάτι εντελώς διαφορετικό που σας ταιριάζει σε αυτήν τη φάση ζωής ή ακόμη και να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο, δικό σας!

Με άλλα λόγια, αλλάξτε το ερώτημά σας, με προβληματισμό όχι για το τι θα διορθώσετε,
αλλά για το πως θα αξιοποιήσετε ότι καλό έχετε και οι δυο σας!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v