Έπιασα τον άντρα μου να μιλάει με άλλη στο Facebook και δεν ξέρω αν μπορώ να τον συγχωρήσω

Έπιασα τον άντρα μου να μιλάει με άλλη στο Facebook και δεν ξέρω αν μπορώ να τον συγχωρήσω
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα. Είμαστε ζευγάρι με τον άντρα μου από το 2008 και έχουμε 2 παιδάκια, 8 χρόνων και 6 μηνών. Μετά από περίεργα όνειρα μπήκα στο Facebook του και είδα μια συνομιλία που είχε με μια κοπέλα. Στέλνανε φωτογραφίες ερωτικού περιεχόμενου και όταν του είπα ότι τον πήρα χαμπάρι μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Μου είπε ότι φταίω που πάω κάθε μέρα στη μητέρα μου και τον αφήνω μόνο του και που δεν έχουμε συχνά ερωτική επαφή.

Τέλος πάντων από εκείνη την ημέρα έσβησε το Facebook και περνάμε πιο πολλές ώρες μαζί. Δεν ξέρω αν τον έχω συγχωρέσει. Από τη μια με ενοχλεί αυτό που έκανε και από την άλλη δεν με νοιάζει τι έκανε... Δεν ξέρω πλέον τι νιώθω για αυτόν. Εσείς τι θα κάνατε; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αυτές οι εικόνες δεν θα φύγουν από τα μάτια μου.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είστε σε μια απαιτητική φάση ζωής. Μεγαλώνετε το παιδί σας, μεγαλώνετε το μωρό σας. Μεγαλώνετε και τη σχέση σας; Έχετε δουλέψει το μεταξύ σας ώστε να εμπεριέχει όλα τα νέα σας δεδομένα και ταυτόχρονα η σχέση σας να είναι ζωντανή και λειτουργική;

Από το μήνυμά σας αντιλαμβάνομαι πως θα δίνατε αρνητική απάντηση. Αυτό λοιπόν είναι το πιο σημαντικό που έχετε να κάνετε. Ο καθένας από εσάς έχει αμελήσει να φροντίσει τη σχέση σας, από τη δική του πλευρά, και να ζητήσει ότι θα επιθυμούσε ως εξέλιξη σε αυτήν τη νέα φάση. Εάν αφήνετε αφρόντιστη τη σχέση σας θα μαραζώσει. Αυτή είναι η αυτονόητη πορεία. Αξιοποιήστε τον χρόνο υπέρ σας, ώστε πέρα από τη φυσική φθορά, να φέρετε νέα ζωντανά στοιχεία, φρεσκάδα!

Δε χρειάζεται να ξεχάσετε. Αντιθέτως σας συμφέρει να θυμάστε πολύ καλά ποια πορεία σας οδήγησε εδώ που είστε και δυσκολεύεστε. Με ευθύνη, αγάπη και αποφάσεις θα καταφέρετε οπωσδήποτε ότι επιθυμείτε. Πρώτο βήμα, λοιπόν, να σας είναι ξεκάθαρο το τι θέλετε ώστε να δουλέψετε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v