Τα 9δυμα που έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες έγιναν 1 έτους: «είναι ο θησαυρός μας»

Τα 9δυμα που έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες έγιναν 1 έτους: «είναι ο θησαυρός μας»

Τον Μάιο του 2021 μια γυναίκα από το Μαλί, η Χαλιμά Σισέ, έγινε μητέρα σε 9δυμα, αφήνοντας άναυδους τους γιατρούς καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Σήμερα, έναν χρόνο μετά την γέννησή τους, χαίρουν όλα άκρας υγείας και οι ευτυχισμένοι γονείς... τρέχουν και δεν προλαβαίνουν!

Τα 9 μωράκια, 4 αγόρια και 5 κορίτσια, μπήκαν στο ρεκόρ Γκίνες και γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια με τους γονείς και τη μεγάλη τους αδερφούλα. Υπενθυμίζεται ότι όταν γεννήθηκαν ζύγιζαν όσο ένα πούπουλο και δεν ξεπερνούσαν το 1 κιλό. Όπως ήταν φυσικό, έπρεπε να παραμείνουν σε θερμοκοιτίδες, όπου μια ομάδα γιατρών και νοσοκόμων τα φρόντιζε όλο το 24ωρο.

Σήμερα, εξακολουθούν να βρίσκονται υπό τη φροντίδα της κλινικής στο Μαρόκο όπου γεννήθηκαν, αλλά όλα τους μεγαλώνουν υγιή και χαρούμενα!

Ο πατέρας των παιδιών μιλώντας για τα μωράκια του είπε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι υπέροχο. Κουραζόμαστε πολύ, αλλά όταν βλέπουμε ότι είναι όλα καλά στην υγεία τους, ξεχνάμε τα πάντα».

Πρόσθεσε ακόμη ότι το κάθε μωρό είναι ξεχωριστό και διαμορφώνει τη δική του προσωπικότητα. Κάποια είναι εξαιρετικά ήσυχα, άλλα είναι πολύ ζωηρά και κλαίνε πολύ, ενώ σε κάποια άλλα αρέσουν πολύ τα χάδια.



Προσευχόμενος για τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά, δήλωσε: «Ελπίζω ο Θεός να ευλογήσει όσους δεν έχουν ακόμη παιδιά και να τους δώσει αυτό που έδωσε σε εμάς. Τα μωρά μας είναι ο θησαυρός μας!».

Πηγή: gistlover.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v