Συγκινεί η μαμά της 7χρονης Αναστασίας: «δεν μας χωρίζει ούτε ο θάνατος!»

Συγκινεί η μαμά της 7χρονης Αναστασίας: «δεν μας χωρίζει ούτε ο θάνατος!»

Συμπληρώθηκαν 10 μήνες από τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας που έδωσε γενναία μάχη με μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Η φετινή Γιορτή της Μητέρας δεν ήταν εύκολη για την μαμά, Ξένια Πρεζεράκου, η οποία ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα συγκινητικό κείμενο για το αγγελούδι της. Όπως φαίνεται, τίποτα δεν την σταματά από τη νιώθει δίπλα της - ούτε καν ο θάνατος!

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Πάντα ενωμένες αγαπημένο μου παιδί. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας χωρίσει, ούτε ο θάνατος! Σε αγαπώ σε λατρεύω και αναγνωρίζω κάθε λεπτό ποσό απίστευτα τυχερή ήμουν που σε είχα στην ζωή μου. Κάθε στιγμή μαζί σου ήταν μαγική. Και η αγάπη που μας ένωνε θα συνεχίζει και θα συνεχίζει να μας ενώνει νεράιδα μου για πάντα».

Θυμίζουμε ότι η μικρή Αναστασία Τριανταφυλλάκη διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Με τη στήριξη του κόσμου, βρέθηκε στο Χιούστον του Τέξας για να λάβει μια πολύ εξειδικευμένη θεραπεία που θα μπορούσε να της χαρίσει το προβάδισμα στον δύσκολο αγώνα της με την επάρατη νόσο.

Ωστόσο, το κοριτσάκι έχασε τη μάχη με την ασθένεια και, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του προηγούμενου χρόνου. 

v