Έχω σχέση 7 χρόνια με έναν παντρεμένο με παιδιά στην εφηβεία. Τι να κάνω;

Έχω σχέση 7 χρόνια με έναν παντρεμένο με παιδιά στην εφηβεία. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι χωρισμένη εδώ και αρκετά χρόνια έχω ένα παιδί μεγάλο σε ηλικία. Εδώ και 7 χρόνια έχω σχέση με έναν άντρα που είναι παντρεμένος με 3 παιδιά στην εφηβεία και είναι δύσκολο να χωρίσει αυτή τη στιγμή. Το αγαπώ και λέει ότι μ’ αγαπάει και εκείνος. Ξέρω ότι με τη γυναίκα του δεν είναι καλά. Η μητέρα που έχει καταλάβει κάτι μου λέει να φύγω απ’ αυτό τον άνθρωπο, αλλά εγώ τον αγαπώ και δεν μπορώ να μείνω μακριά του. Το προσπαθήσαμε να μείνουμε χώρια, αλλά δεν πέτυχε. Αυτός πάντα ερχόταν κοντά μου. Ξέρω ότι πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση. Ποια είναι η συμβουλή σας;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η συμβουλή μου είναι να βάλετε ως προτεραιότητα να φτιάξετε τη σχέση με τον εαυτό σας. 

Έχετε περάσει δύσκολα, και ενώ έχετε επιλογές, επιμένετε να μένετε στα δύσκολα. Λέτε ότι αγαπάτε τον σύντροφό σας. Αναρωτιέμαι εάν ισχύει το ίδιο και για τον εαυτό σας. Και εάν ναι, πόση προσπάθεια έχετε κάνει ώστε να σας φροντίσετε.

Είναι πολλά και σημαντικά τα ερωτήματα που προκύπτουν από το μήνυμα σας. Θα πρότεινα να δουλέψετε, να επεξεργαστείτε αυτά τα σπουδαία θέματα ώστε να μπορείτε να χαρείτε και τις σχέσεις σας.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v