Έκανε τατουάζ τον νεογέννητο γιο του που έφυγε από τη ζωή 27 ημερών

Έκανε τατουάζ τον νεογέννητο γιο του που έφυγε από τη ζωή 27 ημερών

Ο 54χρονος David Bennett για να τιμήσει τον γιο του που έζησε μόλις 27 μέρες, αλλά και τα τέσσερα μωρά που απέβαλε η σύζυγός του, «χτύπησε» ένα τεράστιο, έγχρωμο τατουάζ στην πλάτη του, η δημιουργία του οποίου διήρκησε 45 ώρες.

Ο γιος του William, ο οποίος είχε σύνδρομο Down, γεννήθηκε με επιπλοκές στο έντερο και την καρδιά και η οικογένεια πέρασε μαζί του λιγότερο από ένα μήνα πριν πεθάνει με τραγικό τρόπο.

Ο David και η σύζυγός του έχουν άλλα τέσσερα παιδιά μαζί - τα οποία εμφανίζονται όλα στο τατουάζ. Ο στοργικός πατέρας δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την απώλεια του γιου του και ήθελε να κάνει κάτι για να τον έχει πάντα κοντά του.

«Ελπίζω να με κοιτάζει από ψηλά και να λέει ο μπαμπάς το έκανε αυτό για μένα», είπε συγκινημένος.

Στο τατουάζ απεικονίζονται τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού να κοιτούν το αδερφάκι τους που τώρα είναι άγγελος στον ουρανό κατά το ηλιοβασίλεμα, ενώ στην εικόνα εμφανίζονται και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του David, από άλλο γάμο. Τα αστέρια συμβολίζουν τα 4 μωρά που έχασε το ζευγάρι, πριν ακόμα γεννηθούν.

Μιλώντας για τον William η μητέρα είπε: «Ήμουν ήδη 35 εβδομάδων έγκυος όταν ανακαλύψαμε ότι το αγοράκι μας είχε σύνδρομο Down. Δεν είχε καμία σημασία όμως. Ήθελα να αποκτήσω τον William και δεν θα έκανε καμία διαφορά στο πόσο πολύ τον αγαπούσα και τον φρόντιζα».

Ο μικρούλης γεννήθηκε στις 40 εβδομάδες και μία μέρα αργότερα υποβλήθηκε
σε χειρουργική επέμβαση στο έντερό του. Στη συνέχεια, τέσσερις ημέρες αργότερα, όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα με μια καρδιακή βαλβίδα, έπρεπε να κάνει κι άλλη επέμβαση, η οποία δυστυχώς δεν θα ήταν η τελευταία.

Έφυγε από τη ζωή μόλις τρεις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επέμβαση, όταν τα όργανά του κατέρρευσαν - αφήνοντας τους γονείς του συντετριμμένους.

Πλημμυρισμένοι από θλίψη μετά τον θάνατο του William, το ζευγάρι ορκίστηκε να προσπαθήσει για ένα ακόμη παιδί και ευλογήθηκαν 13 μήνες αργότερα με τον Alexander τον Δεκέμβριο του 2016.

Πηγή: thesun.co.uk

v