6χρονη φροντίζει τον ανάπηρο μπαμπά της από τότε που τους εγκατέλειψε η μαμά της

6χρονη φροντίζει τον ανάπηρο μπαμπά της από τότε που τους εγκατέλειψε η μαμά της

Ένα 6χρονο κοριτσάκι από την Κίνα έχει καταφέρει να συγκινήσει όλον τον κόσμο καθώς φροντίζει τον ανάπηρο πατέρα της μόνη της, από τότε που η μητέρα της αποφάσισε να τους εγκαταλείψει και να φύγει.

Η Jia Jia, αν και είναι ακόμα μικρό παιδί, έχει δείξει μεγάλη δύναμη και υπομονή καθώς, μετά από ένα τρομερό ατύχημα, η ζωή της οικογένειάς της άλλαξε για πάντα. Το 2016, ο μπαμπάς της έμεινε παράλυτος εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος ενώ, το 2018, η μητέρα της αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άντρα και την κόρη της. 

Από τότε, η Jia Jia άρχισε να φροντίζει μόνη της τον πατέρα της, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 6 χρονών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η μικρούλα ξυπνάει κάθε μέρα στις 6 το πρωί για να κάνει μασάζ για μισή ώρα στους μυς του μπαμπά της. Έπειτα, πριν φύγει για το σχολείο, του βουρτσίζει τα δόντια και του πλένει το πρόσωπο. Όταν γυρίσει σπίτι τον ταΐζει και τον βοηθάει να μετακινηθεί μέσα στο σπίτι.

Το διάστημα που η μικρή είναι στο σχολείο, τη φροντίδα του μπαμπά αναλαμβάνουν ο παππούς και η γιαγιά της οικογένειας. 

«Όταν φροντίζω τον μπαμπά μου δεν νιώθω καμία κούραση», ανέφερε το κοριτσάκι όταν ακόμα ήταν 6 ετών. «Στην αρχή δεν ήξερα πως να ξυρίζω τον μπαμπά μου και τον έκοβα στο πρόσωπο αλλά μου είπε ότι δεν τον πόνεσε καθόλου. Τώρα, έχω βελτιωθεί πάρα πολύ στο ξύρισμα», πρόσθεσε η μικρή.

Πηγή: dailymail.co.uk

v