PIEL Cosmetics, η ομορφιά δεν έχει ηλικία!

PIEL Cosmetics, η ομορφιά δεν έχει ηλικία!

Μια γυναίκα είναι όμορφη, όχι επειδή είναι τέλεια, αλλά επειδή είναι ξεχωριστή, δυνατή, χαρούμενη, έχοντας βρει την ισορροπία στη ζωή της. Η πραγματική ομορφιά δε σχετίζεται με τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου, ούτε είναι κάτι που χάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Η πραγματική ομορφιά σχετίζεται με την αγάπη που νιώθουμε για τον εαυτό μας.

Όταν αγαπάμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας θέλουμε να έχουμε υγεία, θέλουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και θέλουμε μέρα με τη μέρα να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Στην PIEL πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στις γυναίκες καλλυντικά, υψηλής ποιότητας, προκειμένου να αποκτήσουν ένα υγιές δέρμα. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία του δέρματός μας.

Στην PIEL δημιουργούμε πρωτοποριακές φόρμουλες με βασικά συστατικά τις ελληνικές πρώτες ύλες. Ενυδατικά συστατικά, μεθυστικά αρώματα και απαλές υφές είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας.

Daily Face Cream

H Daily Face Cream είναι ενυδατική κρέμα με έλαιο Δεντρολίβανου, Βισαβολόλη και Osmocide2. Προσφέρει έως 75% υγρασία, αντιοξειδωτική προστασία, και κάλυψη από τον ήλιο της πόλης χάρη στα UVA + UVB φίλτρα που περιέχει. Έχει ελαφριά υφή, που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

4 Seasons Glow Dry Oil

To 4 Seasons Glow είναι ενυδατικό ξηρό λάδι με βελούδινη αίσθηση και μη λιπαρή υφή. Περιέχει Argan Oil, Macadamia, Jojoba Oil, Rose Hip Oil και βιταμίνη Ε. Είναι κατάλληλο για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα. Στο πρόσωπο, δίνει μια εξαιρετική αίσθηση ομαλότητας στην υφή του δέρματος καθώς προστατεύει το δερματικό φράγμα ρυθμίζοντας έτσι τα επίπεδα ενυδάτωσης. Στα μαλλιά μειώνει την ξηρότητα, καθώς τα θρέφει εις βάθος, ενισχύοντας παράλληλα την φωτεινότητα και τον όγκο τους. Στο σώμα λειτουργεί ως ένα προστατευτικό – μαλακτικό πέπλο δίνοντας λάμψη χάρη στην χρωστική από το φυσικό ορυκτό μίκα.

 

Στην Piel φιλοδοξούμε μέσα από τα καλλυντικά μας να εμπνεύσουμε τις γυναίκες για να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, εντάσσοντας στην καθημερινότητά τους, μια μικρή beauty routine, που θα τους προσφέρει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε έμπνευση και ενδυνάμωση στις γυναίκες και για αυτό το λόγο μέσα από τα Social Media της PIEL παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν με εξειδικευμένους επαγγελματίες από το χώρο της διατροφής, των Detox θεραπειών και του Life Coaching.

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία!

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας όποια ηλικία κι αν έχουμε.

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο e-shop www.e-piel.gr 

Η Piel αποτελεί μια νέα ελληνική εταιρεία με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στο χώρο της ομορφιάς. Με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο αλλά και τον πλανήτη, όλα τα προϊόντα της είναι σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v