Η γιαγιά του άντρα μου έχει προσπαθήσει να με χτυπήσει. Πώς να την αντιμετωπίσω;

Η γιαγιά του άντρα μου έχει προσπαθήσει να με χτυπήσει. Πώς να την αντιμετωπίσω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Η γιαγιά του άντρα μου δημιουργεί εντάσεις μεταξύ μας και εκείνος παίρνει το μέρος της πολλές φορές. Μάλιστα, έχει σηκώσει το χέρι της για να με χτυπήσει! Τι πρέπει να κάνω; Ποια είναι η γνώμη σας;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Το ζήτημα που αναφέρετε είναι σημαντικό. Αυτό που φαίνεται να λέτε είναι ότι υπάρχει αρχικά μια δυσκολία με ένα σημαντικό πρόσωπο, στην προκειμένη περίπτωση τη γιαγιά του συντρόφου σας. Στο περιβάλλον σας, είτε το κοντινό είτε το μακρινό, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρχουν πρόσωπα που θα σας ζορίζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε όλα τα πρόσωπα με τα οποία θα σχετιστούμε με διαφόρους τρόπους. Έτσι με κάποιους από τους ανθρώπους μπορούμε να σχετιστούμε καλά, και με κάποιους άλλους όχι.

Σε ένα δεύτερο βαθύτερο επίπεδο, αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει μια δυσκολία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ενώ υπάρχει ένα ζήτημα που σας απασχολεί, σα να μη μπορείτε να το προσεγγίσετε καλά από κοινού, σα να μην τον νιώθετε κοντά σας. Το θέμα αυτό είναι ευρύτερο του συγκεκριμένου ζητήματος, και επομένως ταιριάζει κι εσείς να το δουλέψετε ουσιαστικά.

Στην κοινή πορεία σας ως ζευγάρι θα έρθουν πολλές αφορμές που θα χρειαστεί να κινητοποιηθείτε ώστε να παράξετε λύσεις. Είναι μια δεξιότητα που σας είναι πολύ χρήσιμη και επομένως σας συμφέρει να την έχετε. Μην αμελήσετε να φροντίσετε για αυτό με όποιον τρόπο σας ταιριάζει.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v