Έγινε επιτέλους μαμά στα 50 μετά από σκληρή μάχη με την υπογονιμότητα

Έγινε επιτέλους μαμά στα 50 μετά από σκληρή μάχη με την υπογονιμότητα

Η Christine Boama πάλευε για πολλά χρόνια με την υπογονιμότητα, αλλά το όνειρό της να γίνει μητέρα έγινε πραγματικότητα όταν η κόρη της Precious γεννήθηκε το 2020.

Καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας των 30 η Christine έβλεπε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της να κάνουν οικογένειες και η επιθυμία της για ένα μωρό μεγάλωνε χρόνο με τον χρόνο. «Ήθελα ένα παιδί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο κι έλεγα στον εαυτό μου ότι κάποια στιγμή θα έρθει».

Τον άντρα της ωστόσο τον γνώρισε σε ηλικία 41 ετών. Αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες αλλά μετά από τρία χρόνια άκαρπων προσπαθειών, αποφάσισαν να δοκιμάσουν μέσω εξωσωματικής.

«Ήταν δύσκολο... Ενέσεις, εξετάσεις, και ένα μόνιμο άγχος. Είχα εξαντληθεί συναισθηματικά. Κανένας δεν μπορούσε να βρει γιατί δεν μπορούσα να μείνω έγκυος. Πονούσα πολύ. Θέλαμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς. Είχαμε τόση αγάπη μέσα μας και θέλαμε να τη δώσουμε σ' ένα μωράκι».

Μετά από ένα σερί αποτυχημένων εξωσωματικών, το θαύμα έγινε! Δύο εβδομάδες μετά τα 50α γενέθλιά της, η Christine ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Η Precious γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του 2021.

«Μόλις την είδα, ξέσπασα σε κλάματα. Είναι το μικρό μας θαύμα!»

Πηγή: lancs.live

v