Το Make-A-Wish Ελλάδος επιστρέφει με ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Το Make-A-Wish Ελλάδος επιστρέφει με ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Μετά από 2,5 περίπου χρόνια, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) επιστρέφει με μια ιδιαίτερη βραδιά, τη Βραδιά του Ευχαριστώ. Παιδιά και οικογένειες ευχής, εθελοντές και φίλοι του Οργανισμού θα βρεθούν όλοι μαζί, για να γιορτάσουν την εκπλήρωση περισσότερων από 500 ευχών από τον Φεβρουάριο του 2020.

Από το «pause» της πρώτης ανακοίνωσης για τον Covid-19 και το lockdown, μεταβήκαμε στο «play» μιας νέας πραγματικότητας, που ήταν πάντοτε πολύ οικεία για τα παιδιά ευχής και τις οικογένειές τους.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου ελάτε κι εσείς να μεταβείτε από το pause της ασθένειας, στο play της ΖΩΗΣ. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους κατόπιν δήλωσης συμμετοχής εδώ. Συμπληρώστε τη φόρμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και μείνετε συντονισμένοι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.makeawish.gr ή τις σελίδες των social media του Οργανισμού (@Make-A-Wish Greece).

Ώρες Προσέλευσης: 17:30 – 18:15. Αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ.

Λίγα λόγια για τη Βραδιά του Ευχαριστώ:

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» είναι μία ετήσια εκδήλωση – θεσμός για τον Οργανισμό. Είναι ο απολογισμός των ευχών του προηγούμενου έτους – υπό φυσιολογικές συνθήκες – και η έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλους και υποστηρικτές. Η τελευταία «Βραδιά του Ευχαριστώ» έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2020, λίγες ημέρες πριν το τρομακτικό – τότε – lockdown.

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v