5χρονος πέθανε από θερμοπληξία - τον ξέχασε η μαμά του στο αυτοκίνητο

5χρονος πέθανε από θερμοπληξία - τον ξέχασε η μαμά του στο αυτοκίνητο

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου ενός 5χρονου στις ΗΠΑ. Το αγοράκι βρήκε τραγικό τέλος όταν η μητέρα του τον ξέχασε στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο για τρεις ώρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μητέρα είχε πάει με τα δυο παιδιά της να ψωνίσουν για το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της. Όταν έφτασαν στο σπίτι η γυναίκα βιαζόταν να προλάβει να κάνει όλες τις ετοιμασίες και βγήκε απ' το αυτοκίνητο με την κόρη της, αφήνοντας όμως τον 5χρονο δεμένο στο κάθισμά του.

Μετά από 3 ώρες συνειδητοποίησε ότι ο γιος της έλειπε και άρχισε να τον ψάχνει. Λίγο αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτης της: βρήκε το παιδί της νεκρό στο αυτοκίνητο.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της ήξερε πώς να βγάλει τη ζώνη του και να βγει από το αυτοκίνητο - γι' αυτό και υπέθεσε ότι είχε βγει μαζί τους απ' το αυτοκίνητο όταν φτάσανε στο σπίτι. Ο σερίφης πάντως είπε ότι το αγοράκι μπορεί να μην εξοικειωμένο με τον τρόπο ξεκλειδώματος του συγκεκριμένου αμαξιού, καθώς ήταν νοικιασμένο.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στην μητέρα.

Πηγή: iefimerida.gr

v