6χρονος παραλίγο να καεί ζωντανός από ακραίο bullying- του έβαλαν φωτιά!

6χρονος παραλίγο να καεί ζωντανός από ακραίο bullying- του έβαλαν φωτιά!

Ένα 6χρονο αγόρι αναρρώνει από εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα πόδια, καθώς έπεσε θύμα bullying από παιδιά της γειτονιάς του στις 24 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ο Dominick Krankall βρισκόταν στην πίσω αυλή του σπιτιού του παίζοντας με την αδελφή του και άλλα παιδιά της γειτονιάς. Κάποια στιγμή, ένα 8χρονο αγόρι που του κάνει bullying εδώ και λίγο καιρό, τον φώναξε και τον παρέσυρε στη γωνία του οικήματος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Dominick επέστρεψε εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά φωνάζοντας «Μαμά, μου έβαλαν φωτιά!». 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων, το 8χρονο αγόρι έριξε βενζίνη σε μία μπάλα του τένις, την άναψε με έναν αναπτήρα και την έριξε στο πρόσωπο του 6χρονου Dominick. Έπειτα, έτρεξε μακριά. 

Το 6χρονο αγόρι νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό χωρίς να έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες. Σύμφωνα με την αδερφή του Dominick, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 8χρονος παρενοχλεί τον αδερφό της. «Πριν από δύο μήνες, τον έσπρωξαν σε έναν τοίχο και έπεσε στο πάτωμα. Η μητέρα του, όμως, αρνήθηκε πως ο γιος της έσπρωξε τον αδερφό μου, όπως αρνείται και τώρα ότι του έβαλε φωτιά». 

Η αστυνομία και η πυροσβεστική συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό. Δεν έχουν ακόμη κατατεθεί κατηγορίες.

Πηγή: thesun.co.uk

v