Ο άντρας μου είναι απότομος και η σεξουαλική μας ζωή ανύπαρκτη

Ο άντρας μου είναι απότομος και η σεξουαλική μας ζωή ανύπαρκτη
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Πήρα κι εγώ το θάρρος να μιλήσω σε κάποιον. Είμαι 25 χρόνια παντρεμένη με έναν άντρα συνομήλικο μου. Εδώ και 5 χρόνια έρχεται στο κρεβάτι μας όταν με έχει πάρει ήδη ο ύπνος. Όταν γυρνάει από τη δουλειά είναι με το κινητό στο χέρι και δεν κάνει τίποτα. Συχνά είναι απότομος και μου μιλάει άσχημα μπροστά στους δικούς μου. Η σεξουαλική μας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη αλλά όταν έχουμε κάποια επαφή, είναι θερμός. Έχει να μου πει πως μ' αγαπάει χρόνια. Χρήματα στο σπίτι δεν μου φέρνει ποτέ, αν και δουλεύει πολλές ώρες - απλά κανονίζει να πληρώνει κάτι λίγα. Τα υπόλοιπα εγώ. Ωστόσο, έχω αισθήματα γι' αυτόν. Δεν ξέρω τι να κάνω! Ευχαριστώ πολύ. 

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Το μήνυμά σας ακούγεται ανησυχητικό και αναρωτιέμαι εάν νιώθετε κι εσείς αυτήν την
ανησυχία! Δεν ρωτάτε κάτι. Περιγράφετε μια δύσκολη κατάσταση. Στον γάμο σας δε ζητάτε κάτι, απλά υπομένετε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, χωρίς έγνοια για το πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα. Χωρίς έγνοια για το πόσος χρόνος έχει ήδη φύγει αναξιοποίητος.

Μήπως θα βοηθούσε να αναρωτηθείτε τι θέλετε, τι επιθυμείτε, ώστε να αναζητήσετε τρόπους να το ζήσετε;

Η σχέση με τον σύντροφό σας είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασής σας. Επομένως έχετε σημαντική ευθύνη, άρα δύναμη, να αλλάξετε και να οδηγήσετε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Μη μένετε στα λίγα. Δικαιούστε τα πάντα, αλλά δε θα σας τα προσφέρει η ζωή έτοιμα. Χρειάζεται να δουλέψετε ώστε να τα έχετε!

Βάλτε τα δυνατά σας!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v