«Ο άντρας μου είναι αδύνατος ενώ εγώ όχι! Και; Ο έρωτας πάχη δεν κοιτά!»

«Ο άντρας μου είναι αδύνατος ενώ εγώ όχι! Και; Ο έρωτας πάχη δεν κοιτά!»

Η Alicia Mccarvell, μια body positive influencer από τον Καναδά, προσπαθεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok να βοηθήσει γυναίκες με παραπανίσια κιλά να αγαπήσουν το σώμα τους και κατά συνέπεια τον εαυτό τους. Παρά τη θετική στάση που κρατάει, δέχεται κατά καιρούς πολύ σκληρά σχόλια τόσο για την εμφάνισή της όσο και για τη σχέση της, καθώς μερικοί χρήστες τής λένε ότι ο άντρας της παραείναι ωραίος για εκείνη...

Η influencer, η οποία είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Scott Mccarvell εδώ και 15 χρόνια, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok με τους δυο τους και δέχτηκε πολλά αρνητικά και πικρόχολα σχόλια.

@aliciamccarvell

tiktok dances are our cardio ||••

♬ original sound - 🕺🏼🕺🏼🕺🏼

Μερικά από αυτά έλεγαν ότι ο Scott είναι μαζί της μόνο για τα λεφτά, ενώ ορισμένοι υποστήριξαν ότι «μάλλον είναι ομοφυλόφιλος και το κρύβει»Μιλώντας για αυτά η Alicia είπε:

«Όλοι ξέρουμε γιατί το βίντεό μου προκάλεσε... Συνέβη επειδή, σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, εγώ με τον άντρα μου δεν ταιριάζουμε εμφανισιακά. Αυτός είναι αδύνατος ενώ εγώ όχι. Και λοιπόν; Ο έρωτας δεν κοιτά κιλά! Έχω κουραστεί να ακούω ''πρέπει να έγινε χοντρή αφού τον τύλιξε'', ''την έχει για τα λεφτά'', ή ''πρέπει να είναι γκέι''.

Μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι κάποιος που είναι γυμνασμένος όπως ο Scott δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ερωτευμένος ή να ταιριάζει με μια χοντρή γυναίκα. Λες και η αξία μας είναι καθορίζεται από το σωματότυπό μας».

@aliciamccarvell

let's address the trash beauty standards in the room ||••

♬ original sound - Alicia Mccarvell

Μάλιστα, η influencer αποκάλυψε ότι πολλές γυναίκες που είναι αδύνατες, στέλνουν στον άντρα της προσωπικά μηνύματα και του λένε «Θα έπρεπε να είσαι με κάποια σαν και εμένα και όχι, με αυτήν».

Προσπαθεί να μην επηρεάζεται από την κακία των άλλων και ευτυχώς, έχει τον άντρα της που την λατρεύει για να της υπενθυμίζει πόσο πολύ την αγαπά.

Πηγή: metro.co.uk

 

v