2χρονη ιδιοφυΐα έχει από τα υψηλότερα IQ παγκοσμίως και είναι μια γλύκα!

2χρονη ιδιοφυΐα έχει από τα υψηλότερα IQ παγκοσμίως και είναι μια γλύκα!

Λίγο αφότου η κόρη τους Isla έγινε 2 ετών, η Amanda και ο Jason McNabb δεν μπορούσαν παρά να εκπλαγούν από την ευφυία της κόρης τους. Η μικρούλα έφτιαχνε λέξεις από κυβάκια με την αλφάβητο που αντιστοιχούσαν σε κάθε έπιπλο του σπιτιού.

Η μικρή Isla έκανε τεστ IQ τον Μάιο και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά, καθώς κατατάχτηκε στο 1% του πληθυσμού και μπήκε στην κοινότητα Mensa – τη μεγαλύτερη κοινωνία υψηλού IQ – που είναι πλέον το νεότερο μέλος. Είναι αξιοσημείωτο ότι από τα 50.000 μέλη της Mensa στις ΗΠΑ υπήρχαν μόνο τρία μέλη, ηλικίας κάτω των 4 ετών.

Το κορίτσι έχει ιδιαίτερη κλίση στα γράμματα και μπορεί να διαβάζει και να γράφει όπως ένα παιδί 6-7 ετών. Είναι επίσης, πολύ καλή στα μαθηματικά και μπορεί να κάνει αφαίρεση! Παραμένει ωστόσο, ένα μωράκι 2,5 ετών που του αρέσουν τα καρτούν και τα παιχνίδια.

Το μόνο που την κάνει να διαφέρει από τα άλλα νήπια είναι ότι κοιμάται ελάχιστα. Ο ψυχολόγος όμως που την εξέτασε, ενημέρωσε τους McNabbs ότι είναι φυσιολογικό για τα εξαιρετικά ευφυή παιδιά να κοιμούνται λιγότερο.

Πηγή: washingtonpost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v