Φθινοπωρινά αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο

Φθινοπωρινά αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο

Ανανεώστε το παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο προσθέτοντας πρωτότυπα αξεσουάρ σε φθινοπωρινό ύφος, στους τοίχους, το κρεβάτι του και μάθετε στο παιδί όσα φέρνει το Φθινόπωρο.

Χειροποίητη ταπετσαρία με δέντρο, από το Mamaka

Πανέμορφη ταπετσαρία σε ρετρό στιλ, αποτελούμενη από το κεντρικό δέντρο με τα κλαδιά και φύλλα που παραδίδονται σε ξεχωριστά τεμάχια για να τα κολλήσετε εσείς όπως και όπου θέλετε. Το τελικό εφέ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η ταπετσαρία διατίθεται μαζί με έναν χρήσιμο οδηγό με πληροφορίες για το πώς θα την κολλήσετε και με ειδική κόλλα.

Θα την βρείτε στο Mamaka.eu.

Τιμή: 198 ευρώ.

Αυτοκόλλητο τοίχου «Κλαδιά δέντρου», από το Babycarrots
Παιδικό δωμάτιο

Αυτοκόλλητα τοίχου από ύφασμα, με οικολογική βαφή, τα οποία μπορείτε να κολλήσετε οπουδήποτε στο δωμάτιο, είτε μόνα τους είτε ως προέκταση δέντρου (που επίσης θα βρείτε στην ίδια εταιρία). Επίσης, μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα και να το βάλετε σε άλλο σημείο του τοίχου.

Θα το βρείτε στο Babycarrots.gr.

Τιμή: 33,28 ευρώ.

Μόμπιλε με συννεφάκια, από το Made by Mosey
Παιδικό δωμάτιο

Χειροποίητο μόμπιλε με συννεφάκια από patchwork για να κρεμάσετε πάνω από την κούνια του μωρού σας. Κρέμεται από φυσικά κλαδιά και κλωστή πετονιάς. Είναι φτιαγμένο από 100% φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 47,40 ευρώ.

Κεραμικά σε κορνίζες, από το Karo Art
Παιδικό δωμάτιο

Κεραμικά, τρισδιάστατα συννεφάκια σε παστέλ αποχρώσεις, τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε όμορφη, μίνιμαλ κορνίζα, για να διακοσμήσετε με αυτήν τον τοίχο στο δωμάτιο του παιδιού. Οι διαστάσεις της κορνίζας είναι 12,5 x 12,5 εκ.

Θα την βρείτε στο Etsy.com.

Τιμή: 66 ευρώ.

Κουβερτούλα με συννεφάκια, από το Sunny Side
Παιδικό δωμάτιο

Πολύ απαλή και ζεστή κουβερτούλα, από βαμβακοφανέλα από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι, με χαριτωμένο σχέδιο με συννεφάκια, διπλής όψης. Οι διαστάσεις της προσφέρονται για καλαθούνα, λίκνο ή μικρή κούνια (85 x 100εκ.)

Θα την βρείτε στο Sunny Side.gr.

Τιμή: 40,50 ευρώ.

Μαξιλάρι συννεφάκι, από το Olivia Buxton Handmade
Παιδικό δωμάτιο

Πανέμορφο μαξιλάρι-συννεφάκι, ιδανικό για το παιδικό κρεβάτι, με επένδυση από λουλουδάκια, από 100% βαμβάκι και γέμιση από υποαλλεργικό πολυεστέρα.

Οι διαστάσεις του είναι  49 x 22 εκ.

Θα το βρείτε στο Etsy.com.

Τιμή: 25,20 ευρώ.

Vintage λάμπα συννεφάκια, από το Μascarajones
Παιδικό δωμάτιο

Πρωτότυπο λαμπατέρ για τραπεζάκι ή για το πάτωμα, χρονολογίας 1980, από πλαστικό, που διατίθεται second hand από το e-shop Μascarajones.

Θα την βρείτε στο Etsy.com.

Τιμή: 389,95 ευρώ.

v