Ο γιος μου έχει μπλέξει με παντρεμένη γυναίκα που έχει παιδί. Τι να κάνω;

Ο γιος μου έχει μπλέξει με παντρεμένη γυναίκα που έχει παιδί. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα. Ο γιος μου είναι 27 χρόνων και εκείνη 40 παντρεμένη με παιδί. Η διαφορά ηλικίας δε μας ενοχλεί. Τι να κάνουμε;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Για να είμαι ειλικρινής δεν κατανοώ το ερώτημα σας. 

Ο γιος σας είναι ένας νέος, υπέροχος, ενήλικας άνδρας. Και αυτό διότι τον φέρατε στον κόσμο, και του επιστρέψατε να πάρει τον δρόμο του. Στη δική του πορεία, θα κάνει και επιλογές με τις οποίες δε θα είστε σύμφωνοι. Η συγκατάθεση σας είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Έτσι λοιπόν, έχετε να τον προτρέψετε να πάρει ευθύνη για τις επιλογές του και να τις υπερασπιστεί. 

Βεβαίως μπορείτε να του πείτε τη γνώμη σας. Εάν σας ρωτάει. Και εάν έχετε ως στόχο να μοιραστείτε κι όχι να επικρατήσετε.

Θυμηθείτε, και οι καλές και οι όχι καλές αποφάσεις είναι πολύτιμες. Κάποιες φορές κερδίζουμε και κάποιες φορές μαθαίνουμε!

Να τον χαίρεστε.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v