Το αγόρι μου έχει δεύτερο προφίλ, με ψεύτικο όνομα, και μιλάει με άλλες γυναίκες

Το αγόρι μου έχει δεύτερο προφίλ, με ψεύτικο όνομα, και μιλάει με άλλες γυναίκες
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Ανακάλυψα ότι το αγόρι μου έχει κι άλλο προφίλ, με άλλο όνομα, με το οποίο κάνει τσατ. Είμαι σε απόγνωση! Παρόλα αυτά, δουλεύει από το σπίτι και γενικά δεν βγαίνει πολύ μόνος του.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους συντρόφους αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θέμα. Κάθε σύντροφος, επειδή είναι διαφορετικός και με διαφορετικές καταβολές, μπορεί να έχει μια διαφορετική τοποθέτηση πάνω στο θέμα αυτό, όπως και σε κάθε θέμα. Για τον λόγο αυτό, έχει νόημα το ζευγάρι να είναι σε μια διαρκή ανοιχτή επικοινωνία.

Εάν έχετε βάλει όρους ώστε να μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, είναι σημαντικό σε αυτήν τη φάση να τους ξαναδείτε. Εάν δεν έχετε βάλει όρους, ήρθε η ώρα να βάλετε.

Δε θα σας βοηθήσει σε τίποτα το να είστε σε απόγνωση. Αντιθέτως, μια ειλικρινής συζήτηση με τον σύντροφό σας θα σας δώσει περισσότερα ή και νέα δεδομένα ώστε να επιβεβαιώσετε ή να σκεφτείτε ξανά την επιλογή σας.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v