Μαμά 17χρονης από το Περιστέρι: «μου σκότωσε το παιδί, μου πήρε την ψυχή»

Μαμά 17χρονης από το Περιστέρι: «μου σκότωσε το παιδί, μου πήρε την ψυχή»

Λίγες ώρες μετά τις δολοφονίες δύο γυναικών από τους συζύγους τους, ένα 17χρονο κορίτσι βρίσκει τραγικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι συνεχείς αποκαλύψεις προκαλούν θλίψη, αλλά και οργή για τον άδικο χαμό της.

Η 17χρονη Νικολέτα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, αργά το βράδυ της Δευτέρας, από τη μητέρα και την αδερφή της. Δολοφόνος φέρεται να είναι ο 22χρονος σύντροφός της, για τον οποίο η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την Δευτέρα, 1η Αυγούστου, η μητέρα της Νικολέτας έφυγε από το σπίτι τους στις 4 το απόγευμα για να πάει να δουλέψει. Στις 5 το απόγευμα η μικρότερη αδερφή της πήρε την 17χρονη στο κινητό της, αλλά δεν τη βρήκε. Μέχρι το βράδυ δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της και έτσι πήγαν στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει. Εκεί, βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα: η 17χρονη  ήταν νεκρή στο κρεβάτι της, ανάσκελα, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τους μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και γρατζουνιές, καθώς η κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της.

Βασικός ύποπτος της αστυνομίας είναι ο 22χρονος Πακιστανός, με τον οποίο διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό η Νικολέτα. Ο σύντροφός της, μάλιστα, είχε και κλειδιά του σπιτιού στο οποίο διέμενε η 17χρονη με τη μητέρα και την αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε καβγάδιζε συχνά ενώ ο 22χρονος φαίνεται ότι τη ζήλευε αρκετά. Στο κινητό της Νικολέτας, η αστυνομία βρήκε δεκάδες απειλητικά μηνύματα, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της και αφότου η κοπέλα ζήτησε από τον 22χρονο καταζητούμενο να χωρίσουν και να της δώσει τα πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Το τραγικό παρελθόν της 17χρονης

Ο πατέρας της Νικολέτας, μιλώντας για την απώλεια της κόρης του, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το παρελθόν της. Ανέφερε ότι όταν ήταν 11 χρονών και διέμενε ακόμα στο Μακροχώρι Ημαθίας, εκείνη και ο αδερφός της έπεσαν θύματα συστηματικής ασέλγειας, από τρεις άντρες. 

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», είπε χαρακτηριστικά ενώ εξήγησε ότι η κόρη του έφυγε στην Αθήνα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

«Μου σκότωσε το παιδί, μου πήρε την ψυχή»

Τραγική φιγούρα αποτελεί και η μητέρα της 17χρονης, η οποία δεν κρύβει την οργή της. «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

v