Νηπιάκι κατάφερε να κάνει το σπίτι... γης Μαδιάμ μέσα σε 5 λεπτά!

Νηπιάκι κατάφερε να κάνει το σπίτι... γης Μαδιάμ μέσα σε 5 λεπτά!

Μια μαμά ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει τα κατορθώματα του μικρού της γιου, αφού τον άφησε από τα μάτια της για πέντε λεπτά, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Το επίμαχο βίντεο, το οποίο έχει παιχτεί περισσότερες από 36 εκατομμύρια φορές, δείχνει την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, το περιεχόμενό του σκορπισμένο μέσα κι έξω από το ψυγείο, σοκολάτα πασαλειμμένη σε όλο το σπίτι καθώς και στον καινούριο της καναπέ και, τελικά, τον γιο της,  επίσης πασαλειμμένο με σοκολάτα, να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Η απελπισμένη μαμά, μάλιστα, έγραφε στη λεζάντα του βίντεο «Αυτός ο καναπές δεν είναι ούτε 2 μηνών!».

@ryanhmimen #troublemaker#sleepingtoddler#cakemonster #momsnightmare ♬ Oh No - Kreepa


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γέλασαν με τα κατορθώματα του μικρού Ryan, αναφέροντας μάλιστα και τις δικές τους αντίστοιχες ιστορίες με τα παιδιά τους. Ωστόσο, το βίντεο προκάλεσε και πολλές αντιδράσεις ανθρώπων που αναρωτήθηκαν γιατί το παιδί ήταν χωρίς επίβλεψη, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την ασφάλειά του. 

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους, όμως, στην μητέρα του μικρού αγοριού για το πού βρισκόταν ενώ οι γιός της «κατέστρεφε το σπίτι», εκείνη δεν έδωσε απάντηση. Αντ’ αυτού, ανέβασε ένα δεύτερο βίντεο με το αγόρι να κάθεται σε έναν καθαρό καναπέ γράφοντας «Ο Ryan είναι ασφαλής και ο καναπές καθαρίστηκε».

Πηγή: cafemom.com

v