Τeenage Angst: Οι έφηβοι από όλη την Ελλάδα δημιουργούν και εκθέτουν

Τeenage Angst: Οι έφηβοι από όλη την Ελλάδα δημιουργούν και εκθέτουν

Το Teenage Angst μέσα από έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, καταγράφει, μελετά και αναδεικνύει το εξαιρετικό καλλιτεχνικό και δημιουργικό έργο της εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας.

Τeenage Αngst:

Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην έκθεση Teenage Angst για δημιουργούς ηλικίας 15 – 18 ετών από όλη την Ελλάδα.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το μη-κερδοσκοπικό φορέα ΔΥΝΑΜΟ project-space, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την έκθεση Τeenage Αngst με έργα νέων δημιουργών ηλικίας 15 – 18 ετών από όλη τη χώρα.

Οι κατηγορίες δημιουργικού έργου που περιλαμβάνονται είναι:

ζωγραφική / σχέδιο / κολάζ / γλυπτική / τυπογραφία / χαρακτική / σκηνοθετημένη φωτογραφία / βίντεο / κινούμενο σχέδιο (animation) / street art / digital art / κόμικς / zines (αυτοσχέδια περιοδικά και εκδόσεις) / σχέδια και ζωγραφιές σε σημειωματάρια, τετράδια και σχολικά βιβλία / γραφιστική / illustration (εικονογράφηση) / ρούχο / styling / σχέδια σε τσάντες, παπούτσια, t-shirt / design / κατασκευές / καινοτόμες εφευρέσεις / πρωτότυπες εφαρμογές στον υπολογιστή.

Αν κάνεις κάτι από όλα αυτά, είσαι 15-18 ετών και θέλεις να συμμετάσχεις, πήγαινε στη διεύθυνση dynamoprojectspace.blogspot.com ή στη σελίδα του Τeenage Angst στο Facebook "Teenage Angst by Dynamo project-space" και εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Κατά τη διάρκεια του Teenage Angst, οι νέοι δημιουργοί θα παρακολουθήσουν ένα εντατικό εργαστήριο, από 4 αναγνωρισμένους νέους εικαστικούς της Θεσσαλονίκης, και θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τη συμμετοχή ειδικών κοινωνιολόγων, ανθρωπολόγων, ψυχολόγων, ιστορικών τέχνης και δημιουργών με θέμα: "Οι πολλαπλές Όψεις της Δημιουργικής Έκφρασης στην Εφηβική και την Μετεφηβική Ηλικία".

Τέλος, στο πλαίσιο του Teenage Angst το ΔΥΝΑΜΟ project-space θα οργανώσει και θα προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία που θα επισκεφτούν την έκθεση.

Info: 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων  για συμμετοχή στην έκθεση είναι η  16η Νοεμβρίου 2012.

Η έκθεση Teenage Angst θα διαρκέσει από 4 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου του 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες:http://dynamoprojectspace.blogspot.gr

Tηλ. Επικοινωνία:  2310 522672 (18.00-21.00 Τρίτη έως Παρασκευή)

Μailto: [email protected]

v