Κ. Γαρμπή: «δεν ακούω τραπ μουσική - ο στίχος είναι χυδαίος και προκλητικός»

Κ. Γαρμπή: «δεν ακούω τραπ μουσική - ο στίχος είναι χυδαίος και προκλητικός»

Η Καίτη Γαρμπή μας έχει συνηθίσει να λέει αυτό που σκέφτεται δυνατά, χωρίς φόβο και πάθος! Το ίδιο έκανε όταν οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό Μας» την προσέγγισαν και, μεταξύ άλλων, ζήτησαν το σχόλιό της για την τραπ μουσική.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι τα κομμάτια αυτά έχουν καταπληκτική μουσική, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακούσει τον προκλητικό και χυδαίο στίχο που έχουν.

«Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι καταπληκτική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι προκλητικός ο στίχος και χυδαίος και περίεργος. Ο γιος μου, στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια», ανέφερε συγκεκριμένα.

Να θυμίσουμε πως σε παλιότερη δήλωσή της, αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη διοργάνωση των Mad Video Music Awards 2022 μεταξύ των γνωστών trappers Snik και Light, είχε αναρωτηθεί «Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν τους τράπερς ως πρότυπα;» και συνέχισε με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια: 

«Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους», έγραψε στη δημοσίευσή της.

Πηγή: In2life.gr 

v