Μπαμπάς 2 έφηβων κοριτσιών καταγγέλλει τον Sin Boy

Μπαμπάς 2 έφηβων κοριτσιών καταγγέλλει τον Sin Boy

Το τελευταίο διάστημα, μικροί και μεγάλοι ασχολούνται με το viral τραγούδι «mama» που σπάει τα ρεκόρ στο YouTube με εκατομμύρια views. Κάποιοι το λάτρεψαν, κάποιοι άλλοι το κατέκριναν αλλά σχεδόν όλοι σιγοτραγούδησαν τον ρυθμό του.

O Sin Boy, τραγουδιστής του διάσημου τραγουδιού και ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, εμφανίστηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο στο Holi fest Crete 2019. Η εμφάνισή του φαίνεται να προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, αφού η καταγγελία ενός πατέρα του οποίου οι κόρες παραβρέθηκαν στο event, κατακεραύνωσε τον αοιδό και έβαλε φωτιά στα social.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω κείμενο:

«Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!!!!

Την Κυριακή λοιπόν, οι κόρες μου πήγαν στο colour festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδια! Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς! Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει: «Μαύρο καπνίζεις;».

Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει, ναι, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!!!!!».

Να σημειώσουμε, επίσης, πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει σχολιάσει την ανάρτηση του αγανακτισμένου πατέρα από την Κρήτη.

v