Αυτό που είδες πρώτο αποκαλύπτει τι κάνει τους άλλους να σε ερωτεύονται!

Αυτό που είδες πρώτο αποκαλύπτει τι κάνει τους άλλους να σε ερωτεύονται!

Μπορεί ο έρωτας να είναι τυφλός, όμως, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχουν κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα του άλλου που πραγματικά μας μαγνητίζουν. Εσείς έχετε σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να σας ερωτεύονται παράφορα. Αν όχι, αυτό το τεστ προσωπικότητας θα σας λύσει την απορία.

Τα άλογα

Αν το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή σας είναι τα άλογα, τότε το στοιχείο του χαρακτήρα σας που κάνει τους άλλους να σας ερωτεύονται παράφορα, είναι το ελεύθερο πνεύμα σας.

Πολλοί θα πουν ότι είστε αντισυμβατική - και με το δίκιο τους! Δεν μπαίνετε σε καλούπια και απεχθάνεστε τις νόρμες και τα στερεότυπα. Ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Για εσάς ισχύει το «μια ζωή την έχουμε» γι' αυτό και φροντίζετε να την ζήσετε στο έπακρο.

Το πουλί

Αν παρατηρήσατε πρώτο το πουλί, τότε το «δυνατό» σας σημείο, είναι αναμφίβολα η ενσυναίσθησή σας.

Η υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη σε συνδυασμό με τη στοχαστική σας φύση, σας κάνουν ακαταμάχητη στα μάτια των άλλον. Σπάνια κρίνετε τους άλλους και είστε πάντα πρόθυμη να βοηθήσετε τους γύρω σας να ξεδιαλύνουν δύσκολες καταστάσεις. Στο πρόσωπό σας οι άνθρωποι βρίσκουν το «λιμάνι» τους.

Το πρόσωπο της γυναίκας

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο της γυναίκας, τότε να ξέρετε ότι το χιούμορ σας είναι το στοιχείο του χαρακτήρα σας που κάνει τους άλλους να παθιάζονται μαζί σας. 

Εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα καυστικό, το χιούμορ που διαθέτετε ιντριγκάρει τους άλλους και χωρίς καμιά προσπάθεια σας βοηθάει να γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής. Αρέσκεστε και να προκαλείτε τους ανθρώπους πνευματικά, αλλά και να σας προκαλούν. Η γοητεία σας πηγάζει από το μυαλό σας και ξέρετε να το χρησιμοποιείται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά.

Πληροφορίες από yourtango.com

v