Τεστ προσωπικότητας: Δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι!

Τεστ προσωπικότητας: Δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι!

Ίσως να μην το γνωρίζατε (και γιατί άλλωστε!) αλλά ο τρόπος με τον οποίο τακτοποιείτε τα διάφορα αντικείμενα στο μπάνιο σας δείχνουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα σας. Από το αν αφήνετε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό μέχρι το χρώμα του μπάνιου, όλα αυτά αποκαλύπτουν την προσωπικότητά σας. Πριν πείτε «αποκλείεται», διαβάστε παρακάτω για να δείτε αν όντως κάποια ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας.

Το ρολό χαρτιού...

Εάν αφήνετε το ρολό χαρτί προς τα «πάνω», αυτό σημαίνει ότι είστε δυναμικός τύπος ανθρώπου και θέλετε να έχετε το πάνω χέρι σε μια κατάσταση. Σας αρέσει να είστε υπεύθυνοι και εκτιμάτε την οργάνωση και την τάξη.

Αν αφήνετε το χαρτί σας προς τα «κάτω», είστε χαλαρός άνθρωπος. Ελαχιστοποιείτε τις συγκρούσεις στη ζωή σας (κυρίως επειδή σας κουράζουν) και είστε πιο ευέλικτοι γενικά.

Το ντουλάπι του μπάνιου

Το ντουλάπι του μπάνιου είναι ένα μέρος όπου όλοι διατηρούμε προσωπικά πράγματα, όπως προϊόντα περιποίησης, φάρμακα ή οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε. Όταν κυριαρχεί η ακαταστασία αυτό υποδηλώνει ότι δεν σας αρέσει να μπαίνετε σε καλούπια. Είστε δημιουργικό άτομο με πολλές νέες και φωτεινές ιδέες.

Εάν έχετε τα πάντα τακτοποιημένα, αυτό σημαίνει ότι θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή σας. Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και ούτε μπορείτε να ηρεμήσετε αν δεν ξέρετε πού βρίσκεται το κάθε αντικείμενο.

Το καπάκι της τουαλέτας

Αν αφήνετε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό τότε είσαι μυστηριώδης και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Διαθέτεις μια έντονη εσωτερική δύναμη που σε κάνει αξιοπρόσεκτη στους γύρω σου. Ξέρεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα, αλλά και να επιβάλλεσαι με έναν μοναδικό τρόπο που δύσκολα γίνεται αντιληπτό.

Αν πάλι πάντα κλείνετε το καπάκι, τότε ότε ανήκεις σε μια μικρή, ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων που έχουν απίστευτα αποθέματα υπομονής και επιμονής. Παρόλο που κάποιοι μπορεί να σε αποκαλέσουν αναποφάσιστη, είσαι στην πραγματικότητα πραγματίστρια και ό,τι κάνεις γίνεται κατόπιν ώριμης σκέψης.

Το χρώμα του μπάνιου

Το χρώμα με το οποίο έχετε βάψει ή διακοσμήσει το μπάνιο σας μπορεί επίσης να αποκαλύψει πολλά για εσάς. Για παράδειγμα, εάν ο τύχος σας είναι στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, είστε μια πανέξυπνη κοινωνική πεταλούδα. Το λευκό μπάνιο αποκαλύπτει μια ήρεμη και δυνατή προσωπικότητα, ενώ το γαλάζιο ένα ευαίσθητο και φιλελεύθερο άτομο, το οποίο είναι και πολύ στοργικό.

Φωτογραφίες: brightside.me

v