Γαλακτοκομικά προϊόντα ALPILAND: Από τις Αυστριακές Άλπεις στο τραπέζι μας!

Γαλακτοκομικά προϊόντα ALPILAND: Από τις Αυστριακές Άλπεις στο τραπέζι μας!

Με παράδοση για περισσότερο από έναν αιώνα, πάθος για την αυθεντική γεύση και αγάπη για το περιβάλλον και τα ζώα, η ALPILAND έχει ως βασική της Αποστολή να προσφέρει γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, κάθε μέρα.

Το μεγάλο όπλο που διαθέτει για να το πετύχει αυτό, δεν είναι άλλο από την κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη. Μια μεγάλη ποικιλία τυριών όπως Edam, Gouda, Emmental, Mozzarella, αλλά και Κεφαλοτύρι, Αγελαδινό και Κατσικίσιο τυρί για σαγανάκι, έχουν ως πρώτη ύλη το αγνό γάλα, που συλλέγεται από μικρές, παραδοσιακές φάρμες στους πρόποδες των Αυστριακών Άλπεων, πάντα με σεβασμό στη βιοποικιλότητα, το οικοσύστημα και τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντος. Και βέβαια, φέρουν τη “σφραγίδα” της γνώσης και εμπειρίας 120 ετών που κουβαλάει η εταιρία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Κάθε τυρί από τη μεγάλη βεντάλια των γαλακτοκομικών προϊόντων της ALPILAND, έρχεται να χαρίσει στον ουρανίσκο μας μια υπέροχη γευστική εμπειρία συνδυασμένη με κορυφαία διατροφική αξία.

Αλήθεια, τι  περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα τυρί;

Όλα τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά των γαλακτοκομικών προϊόντων της ALPILAND, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και η νέα καμπάνια της εταιρίας που δεν θα μπορούσε να έχει πιο αντιπροσωπευτικό motto από το «Τυρί όπως ALPILAND». Μέσα από ένα πραγματικά μαγικό ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές, εικόνες και καθαρό αέρα, το οποίο διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και οπτικοποιείται με μια πραγματικά ξεχωριστή γραφιστική αισθητική, διατρέχουμε όλη τη συναρπαστική ιστορία της εταιρίας.

Το ταξίδι ξεκινάει από εκεί που αρχίζουν όλα, από τις εντυπωσιακές χιονισμένες βουνοκορφές των Αυστριακών Άλπεων και στη συνέχεια κατεβαίνει στις μικρές οικογενειακές φάρμες, όπου οι κτηνοτρόφοι της ALPILAND με αγάπη, μεράκι και εμπειρία ετών, φροντίζουν για τη διατροφή και την ευημερία των ζώων. Έτσι, παράγεται το αγνό, ποιοτικό γάλα το οποίο αποτελεί τη βάση για τα γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που μας προσφέρει η εταιρία.

Ας αφεθούμε λοιπόν σε αυτό το μαγικό αυτό ταξίδι, μέσα από ήχους, εικόνες και αξίες που είναι οικείες στον καθένα μας. Είναι βέβαιο πως κάθε μπουκιά, κάθε κομματάκι τυριού, θα μας μεταφέρει νοερά στους πρόποδες των Αυστριακών Άλπεων, στις μικρές, παραδοσιακές, οικογενειακές φάρμες, στον τόπο όπου παράγεται η πρώτη ύλη και στις μυρωδιές ενός ξεχωριστού κόσμου, του κόσμου της ALPILAND.

v