Πληρώστε τον λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου και κερδίστε!

Πληρώστε τον λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου και κερδίστε!

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και τα χρήματα σε καμία περίπτωση δεν μας περισσεύουν - ειδικά τώρα με τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου! Στο κλίμα αυτό έρχεται να προστεθεί και το γενικότερο κύμα ακρίβειας, δυσχεραίνοντας την κατάσταση για πολλά νοικοκυριά που, εκτός από τη νέα ενεργειακή κρίση έχουν να αντιμετωπίσουν και την κατακόρυφη αύξηση εξόδων για τις βασικές τους ανάγκες.

Συναισθανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε καταναλωτής, η Εθνική Τράπεζα προχωράει για πρώτη φορά σε μια πρωτοβουλία που δίνει μια μικρή ανάσα σε όσους διαθέτουν πιστωτική κάρτα, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, όσοι είναι πελάτες της Τράπεζας, κάθε φορά που εξοφλούν τον λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, θα επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του λογαριασμού τους.

Αυτοί οι πόντοι εξαργυρώνονται με αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων super markets, πρατηρίων καυσίμων, καταστημάτων με είδη τεχνολογίας κ.ά, βοηθώντας έτσι οικογένειες να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε βασικές ανάγκες.

Αυτός είναι και ο στόχος της Τράπεζας: να ελαφρύνει βασικά οικογενειακά έξοδα και να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αντισταθμίσουν εν μέρει τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας, επιστρέφοντας μέρος της δαπάνης για την κάλυψη άλλων αναγκών του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας, το οποίο ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, θα έχει διάρκεια έως στις 31 Αυγούστου 2022 και ισχύει για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου της πλειοψηφίας των εταιρειών-παρόχων με πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση γίνεται εύκολα μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (Internet banking, Mobile Banking, Μηχανήματα Αυτόματης Εξόφλησης Λογαριασμών APS), καθώς και με πάγια εντολή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Στην περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε από οποιοδήποτε κανάλι της Εθνικής Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του Digital Banking, και να λάβετε την επιβράβευση σε go4more πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φυσικές ή online αγορές σε ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων εμπόρων, που μπορείτε να δείτε εδώ. Μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας www. nbg.gr για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε εξοφλώντας τους λογαριασμούς σας.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

v