«Η κολλητή μου με έκανε μαμά και θα της είμαι για πάντα ευγνώμων»

«Η κολλητή μου με έκανε μαμά και θα της είμαι για πάντα ευγνώμων»

Η 32χρονη Cassie Bush ήθελε να γίνει μαμά από όταν μικρό κορίτσι. Ο δρόμος προς την μητρότητα, όμως, δεν ήταν εύκολος και μέχρι να πραγματοποιήσει το όνειρό της πέρασε από πολλές φουρτούνες. Για καλή τύχη, όμως, είχε πάντα στο πλευρό της την καλή της φίλη Becky, η οποία απέδειξε πόσο πολύ την αγαπάει όταν έγινε παρένθετη μητέρα για χάρη της.

Σε ηλικία 26 ετών η Cassie διαγνώστηκε με εκτρόπιο του τραχήλου της μήτρας - μια πάθηση κατά την οποία τα κύτταρα από το εσωτερικό του τραχήλου αναπτύσσονται έξω από τη μήτρα. 

Η εικόνα αυτή του τραχήλου μερικές φορές υποκρύπτει παθολογίες  όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και δυστυχώς, η Cassie δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το τελικό, όμως, χτύπημα ήρθε όταν έμαθε ότι η ακτινοθεραπεία και η χημειοθεραπεία θα της προκαλούσαν πρόωρη εμμηνόπαυση και θα καθιστούσε αδύνατο να κυοφορήσει το δικό της παιδί.

Το 2017 η Cassie επέλεξε να καταψύξει τα ωάριά της με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα έβρισκε μια γυναίκα να γίνει παρένθετη μητέρα στο παιδί της. Αυτό που δεν περίμενε ωστόσο, ήταν ότι η επιστήθια φίλη της Becky Siddell, θα προθυμοποιούταν για τον ρόλο!

Η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά και η Becky γέννησε τον Barnaby, τον Μάιο του 2022. «Χάρη στη Becky έγινα μαμά. Εγώ και ο σύζυγός μου θα της είμαστε για πάντα ευγνώμονες. Μας χάρισε το αγοράκι μας», είπε συγκινημένη η Cassie και πρόσθεσε ότι μεγαλώνοντας θα είναι πολύ ευτυχισμένος καθώς θα έχει μια μεγάλη οικογένεια.

Πηγή: bristolworld.com

v