Έγινε παρένθετη μαμά για να κάνει στην κολλητή της το πιο πολύτιμο δώρο!

Έγινε παρένθετη μαμά για να κάνει στην κολλητή της το πιο πολύτιμο δώρο!

Η Nicole και ο σύζυγός της προσπαθουσαν χρόνια για παιδί χωρίς επιτυχία. Η Lauren, κολλητή της Nicole, ήταν δίπλα τους σε όλη η διάρκεια της μάχης τους με την υπογονιμότητα. Κάπως έτσι, αποφάσισε να τους κάνει ένα αληθινά πολύτιμο δώρο…

Η Nicole και η Lauren είναι πολλά χρόνια φίλες. Ήταν συμφοιτήτριες και συγκάτοικοι και από τότε είναι αχώριστες. Παντρεύτηκαν σχεδόν ταυτόχρονα και λίγο αργότερα, η Lauren έγινε μαμά για πρώτη φορά. Στη συνέχεια απόκτησε ακόμα δύο παιδιά τα οποία η Nicole αγάπησε σαν δικά της.

Στο μεταξύ, η Nicole και ο άντρας της έκαναν αλλεπάληλες προσπάθειες να τεκνοποιήσουν μέσω εξωσωματικής, αλλά μάταια. Κάποια χρόνια προβλήματα υγείας της Nicole δεν επέτρεπαν να προχωρήσουν οι εγκυμοσύνες της.

Τότε ήταν που η Lauren αποφάσισε να κάνει στο ζευγάρι μια απροσδόκητη πρόταση. Προσφέρθηκε να τους βοηθήσει να γίνουν γονείς κυοφορώντας εκείνη το παιδί τους ως παρένθετη.

«Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ», θυμάται η Nicole, «Προσωπικά, ήθελα να το παλέψω κι άλλο, αλλά νιώσαμε αμέσως ότι υπάρχει ελπίδα ακόμα και αν αποτύχω ξανά».

Δεν πέρασε πολύς καιρός, και η απογοήτευση άρχισε να επηρεάζει αισθητά την ψυχική υγεία της Nicole. Τότε, η Lauren, απανήλθε με την αρχική της πρόταση, πιο δυναμικά αυτή τη φορά.

«Μου είπε ρητά “αυτό ήταν, από εδώ και πέρα αναλαμβάνω εγώ”», λέει η Nicole, «και όλα πήραν το δρόμο τους από εκεί κι έπειτα. Ήταν υπέροχο να βλέπω την κολλητή μου έγκυο, δεν ένιωσα ότι χάνω κάτι. Αντιθέτως, ένιωσα ανακούφιση λόγω της σιγουριάς που μου ενέπνεε ότι όλα θα πάνε καλά. Ακόμα και όταν ανησυχούσα για τις επιλογές της, εκείνη έκανε αυτό που πρέπει για να με καθησυχάσει. Τόσο πολύ ήθελε να το απολαύσω και να χαρώ όλη την εμπειρία της μητρότητας».

Όταν ήρθε η ώρα της γέννας, στο δωμάτιο τοκετού βρέθηκαν μαζί και τα δύο ζευγάρια και έγιναν μάρτυρες της γέννησης ενός παιδιού που έδεσε τις δύο κολλητές πιο δυνατά από οτιδήποτε άλλο. Όταν η μικρούλα βγήκε, οι γιατροί την παρέδωσαν στην αγκαλιά της βιολογικής μαμάς της, η οποία έμεινε εκστασιασμένη.

«Πολύ συχνά, αποκαλώ την κόρη μου το τέταρτο παιδί της Lauren», λέει η Nicole αστειευόμενη, «ειδικά αν κάνει κάτι περίεργο, της λέω ότι αυτό το έχει πάρει από εκείνη και όχι από μένα».

Πηγή: kidspot.com.au

v