Μετά από 1,5 χρόνο γάμου, ο άντρας μου μου φέρεται άσχημα. Πώς να το αντιμετωπίσω;

Μετά από 1,5 χρόνο γάμου, ο άντρας μου μου φέρεται άσχημα. Πώς να το αντιμετωπίσω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι παντρεμένη 1,5 χρόνο αλλά ο άντρας μου μου φέρεται συνέχεια άσχημα, φωνάζει όλη την ώρα και είναι πολύ νευρικός και απόμακρος. Τι να κάνω; Πως να το αντιμετωπίσω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Ο γάμος είναι μια επιπλέον αφορμή δέσμευσης εντοπίων Θεού και ανθρώπων. Η σχέση σας προϋπάρχει του γάμου σας. Ο γάμος δε μπορεί να λειτουργήσει προς βελτίωση της σχέσης.

Εάν δεν την φροντίζετε, η αυτονόητη πορεία της στον χρόνο είναι η φθορά. Έχετε λοιπόν να σταθείτε και οι δύο σύντροφοι υπεύθυνα προς την επιλογή σας, και να αναρωτηθείτε που το πάτε. Τι επιθυμείτε να ζήσετε και τελικά τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για εσάς.

Η ευτυχία δε χαρίζεται. Κατακτάται με κόπο, με δουλειά. Εάν θέλετε να δουλέψετε, έχετε πολλούς διαθέσιμους τρόπους για να το κάνετε. Όσο έχετε εστιάσει στο να κοιτάτε τι κάνει ο σύντροφός σας, ίσως έχετε χάσει την πολύτιμη για εσάς πληροφορία του τι κάνετε εσείς. Όχι για να σας επιρρίψετε ευθύνες, αλλά για να καταλάβετε.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v