Eπεισοδιακά γεννητούρια στην Κρήτη: γέννησε την μπέμπα της μέσα στο... ασθενοφόρο

Eπεισοδιακά γεννητούρια στην Κρήτη: γέννησε την μπέμπα της μέσα στο... ασθενοφόρο

Μια 40χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της με τον πιο απρόσμενο τρόπο! Δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο μαιευτήριο και γέννησε την μπέμπα της μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χθες το μεσημέρι, με τη βοήθεια γιατρού και διασωστών στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Η 40χρoνη, η οποία είχε από το πρωί ενοχλήσεις, επισκέφτηκε την γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, όμως, οι γιατροί της συνέστησαν να γυρίσει στο σπίτι της.

Μετά από λίγη ώρα, όμως, και αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της, τα νερά της έσπασαν και κάλεσε ασθενοφόρο. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όταν ξεκίνησε ο τοκετός το ασθενοφόρο ήταν εν κινήσει και η έμπειρη γιατρός του ΕΚΑΒ, Μάγδα Ζεάκη, ζήτησε από το διασώστη – οδηγό να σταματήσει το ασθενοφόρο και να κάνουν όλες τις ενέργειες εκείνοι προκειμένου να γεννηθεί το μωράκι.

Τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα και μέσα σε λίγη ώρα ακούστηκε το πρώτο κλάμα του μωρού. Τρεις διασώστες και η γιατρός συμμετείχαν στη διαδικασία. Μαζί με τη μαμά και τον πανευτυχή μπαμπά άρχισαν να κλαίνε από χαρά μέσα στο ασθενοφόρο. Στη συνέχεια μαμά και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: news247.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v