Ο σύντροφός μου μιλάει με άλλες γυναίκες μέσω μηνυμάτων. Πώς να το διαχειριστώ;

Ο σύντροφός μου μιλάει με άλλες γυναίκες μέσω μηνυμάτων. Πώς να το διαχειριστώ;
Η παρακάτω απάντηση δεν προέρχεται από κάποιο αυτόματο πρόγραμμα, ούτε από ένα ανώνυμο συντάκτη. Είναι από ένα πραγματικό γονιό, σαν εσένα, με ένα πραγματικό προβληματισμό, όπως οι δικοί σου. Στο «Όσα οι γονείς ρωτούν», η ψυχολόγος Ρομίνα Σαλούστρου απαντά σε αυτά τα προβλήματα, έγκυρα και με ευαισθησία. Αγόρασε τώρα το βιβλίο εδώ. Γιατί γονιός δε γεννιέσαι, γίνεσαι!
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Με τον σύντροφό μου μένουμε μαζί, αλλά είναι κολλημένος με το να μιλάει συνέχεια με άλλες γυναίκες μέσω μηνυμάτων. Παρόλα αυτά μου λέει ότι εμένα αγαπάει, εφόσον είναι μαζί μου. Τι να κάνω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Δε θα ήταν ωφέλιμο να σας απαντήσω εγώ ή οποιοσδήποτε πέραν από εσάς το τι θα κάνετε. Κάθε σχέση είναι μια μοναδική ένωση. Ένωση προσώπων, συναισθημάτων, αξιών και επιθυμιών. Ένωση ονείρων, στόχων, δυνάμεων. Εσείς και μόνον εσείς έχετε να αποφασίσετε με τι όρους νιώθετε ότι από τη σχέση σας είστε κερδισμένοι.

Τα όρια σας, τα ατομικά και της σχέσης σας, είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για την ποιότητα σας. Μελετήστε τα προσεκτικά και κάντε τις ανάλογες αλλαγές ώστε να νιώθετε ότι είναι λειτουργικά. Ταυτόχρονα, έχετε μια καλή ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας. Ο τρόπος που σχετίζεστε, το τι επιθυμείτε, το τι δέχεστε και άλλα, αποτελούν σπουδαία θέματα προς επεξεργασία.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v