Η ζωή τούς χώρισε για 70 χρόνια, αλλά ξανάσμιξαν στα 94 και παντρεύτηκαν!

Η ζωή τούς χώρισε για 70 χρόνια, αλλά ξανάσμιξαν στα 94 και παντρεύτηκαν!

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες αγάπης, οι οποίες είναι πολύ καλύτερες από αυτές που βλέπουμε στις ρομαντικές κομεντί. Κυρίως γιατί είναι αληθινές και έχουν ως πρωταγωνιστές απλούς, καθημερινούς ανθρώπους. Τρανή απόδειξη, το ειδύλλιο της Xu Guizhen και του Cao Zhenwei που συγκίνησε όλο το διαδίκτυο.

Η ιστορία αγάπης του ηλικιωμένου πλέον ζευγαριού κρατάει 7 δεκαετίες περίπου και συνεχίζει κόντρα στον χρόνο και τις δυσκολίες. Η Xu και ο Cao υπήρξαν παιδικοί φίλοι και ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί. Είχαν αναπτύξει μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους, η οποία όμως δεν κατάφερε να ανθίσει.

To 1937 o Cao ήταν ήδη λογοδοσμένος και δεν μπορούσε να είναι μαζί με τη Xu. Και οι δυο τους παντρεύτηκαν διαφορετικούς ανθρώπους και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Ποτέ όμως δεν ξέχασαν ο ένας τον άλλον!

Η ζωή τα έφερε έτσι που οι δυο τους έχασαν τα ίχνη ο ένας του άλλου μέχρι την ηλικία των 94 χρονών, όπου ξαναβρέθηκαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν την ιστορία τους από εκεί που την είχαν αφήσει. 

Παντρεύτηκαν το 2020 με συνοπτικές διαδικασίες και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί σε έναν οίκο ευγηρίας, ώστε να μην είναι βάρος στα παιδιά τους.

«Τα παιδιά μας μας υποστηρίζουν πολύ και είναι πολύ χαρούμενα για εμάς. Η αγάπη μας ποτέ δεν έσβησε», εξομολογήθηκε η Xu.

Ένα μέλος του προσωπικού του γηροκομείου Zhan Yu, που φροντίζει το ηλικιωμένο ζευγάρι, είπε: «Δεν υπάρχει ομορφότερη εικόνα από το να τους βλέπεις να περπατούν χέρι-χέρι»

Πηγή: straitstimes.com

v