Αφοσιωμένη σύζυγος δώρισε το νεφρό της στον άντρα της και του χάρισε τη ζωή!

Αφοσιωμένη σύζυγος δώρισε το νεφρό της στον άντρα της και του χάρισε τη ζωή!

Σ' έναν κόσμο όπου το φλερτ μεσουρανεί κυρίως μέσω social media και που σχεδόν καθημερινά ακούμε για χωρισμούς και διαζύγια, ειδήσεις σαν την παρακάτω μας κάνουν να χαμογελάμε και να θυμόμαστε τι σημαίνει πίστη, αφοσίωση και αληθινή αγάπη.

Ένας νεαρός μοιράστηκε στο Twitter πώς η ουσιαστική αγάπη και η προσφορά της μητέρας του, κράτησαν τον πατέρα του ζωντανό. Όπως εξήγησε η μαμά του δώρισε το νεφρό της στον σύζυγό της, χαρίζοντάς του έτσι τη ζωή.

«Ο μπαμπάς μου χρειάστηκε να υποβληθεί σε 98 συνεδρίες αιμοκάθαρσης και η μαμά μου περίμενε 5-6 ώρες μαζί του 3 φορές την εβδομάδα. Δώρισε το νεφρό της για να τον σώσει και ευτυχώς, γλύτωσαν και οι δύο από αυτή τη δυστυχία. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω καλύτερη ιστορία αγάπης».

Tο συγκεκριμένο tweet είχε τεράστια απήχηση και πολλοί χρήστες ευχήθηκαν τα καλύτερα στο ζευγάρι και επαίνεσαν την υπέροχη σχέση τους.

Ο περήφανος γιος αποκάλυψε επίσης, ότι οι γονείς του χρειάστηκαν δύο μήνες εντατικών εξετάσεων για να μπορέσει ο γιατρός να τους δώσει την έγκριση, καθώς ήταν μεγάλοι στην ηλικία.

Πηγή: storypick.com

v