Η θαυματουργή ανάρρωση ενός 15χρονου που έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα!

Η θαυματουργή ανάρρωση ενός 15χρονου που έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα!

Η ζωή του 15χρονου Warrick Allon ανατράπηκε ξαφνικά, όταν τον Απρίλιο του 2022 κατέρρευσε στο σπίτι του, αφού πρώτα είχε παραπονεθεί στη μητέρα του πως είχε έναν τρομερό πονοκέφαλο. Οι γονείς του τον πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώθηκε πως είχε εγκεφαλική αιμορραγία, μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.

Κατά την διάρκεια της επέμβασης, η οποία κράτησε 6 ώρες,  οι γιατροί αφαίρεσαν μέρος του κρανίου του Warrick - το οποίο ράφτηκε στην πλάτη του για να μπορέσει να μειωθεί το πρήξιμο γύρω από τον εγκέφαλο και να διατηρηθεί το οστό. Οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν 50-50, αλλά ο 15χρονος αποδείχτηκε αληθινός μαχητής.

Παρόλο που νίκησε τον θάνατο ο Warrick δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει ή να φάει. Έπρεπε να μάθει τα πάντα από την αρχή. Όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του «Ήταν σαν μωρό... Έπρεπε να μάθει ξανά να μιλάει, να τρώει, να καταπίνει, να κάνει ντους και να ντύνεται».

Η ανάρρωσή του χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «θαυματουργή», καθώς δυο μήνες μετά την επέμβαση, ο Warrick είχε σημειώσει σημαντική πρόοδο. Τώρα, έχει επιστρέψει στο σχολείο του και συνεχίζει να δυναμώνει καθημερινά ελπίζοντας ότι σύντομα θα επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Πηγή: itv.com

v