Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έκανε τα πρώτα του βήματα, 3 χρόνια μετά τη σωτήρια θεραπεία!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έκανε τα πρώτα του βήματα, 3 χρόνια μετά τη σωτήρια θεραπεία!

Συγκίνηση και θαυμασμός για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε θεραπεία. Η ιστορία του είχε γίνει γνωστή πριν τρία χρόνια, όταν ο κόσμος ενώθηκε σαν μια «γροθιά» για να τον βοηθήσει, συγκεντρώνοντας το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ για τη σωτήρια θεραπεία του στο εξωτερικό.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο μικρός μας ήρωας κάνει τα πρώτα του βήματα και γονείς του του, με μια νέα ανάρτηση, ευχαριστεί όσους βοήθησαν τον γιο τους να φτάσει μέχρι εδώ. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!

Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v