Ενώ λέει ότι θέλει να με δει, τελικά ακυρώνει τα ραντεβού μας. Τι να κάνω;

Ενώ λέει ότι θέλει να με δει, τελικά ακυρώνει τα ραντεβού μας. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα! Γνώρισα κάποιον και είναι η πρώτη εβδομάδα που βγαίνουμε. Για την ακρίβεια βγήκαμε μια φορά και, ενώ μου ζήτησε να βγούμε και την επόμενη πριν φύγει για πενθήμερες διακοπές, τελικά μου το ακύρωσε γιατί υποτίθεται ήθελε να φτιάξει την βαλίτσα του. Τις επόμενες μέρες υπήρχε συχνή επαφή… Μιλούσαμε και μου έλεγε πως όταν γυρίσει, θα βρεθούμε. Όταν όμως έφτασε αυτή η μέρα, ισχυρίστηκε πως είχε τρομερό πονοκέφαλο και ακύρωσε το ραντεβού μας. Μετά από λίγη ώρα, ανέβασε βίντεο από έξοδο με τον φίλο του. Τι κάνω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Υπέροχα! Από πολύ νωρίς έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο βγαίνετε. Τα στοιχεία αυτά, παρόλο που μπορεί να σας δυσκολεύουν, ταυτόχρονα είναι πολύ βοηθητικά ώστε να αποφασίσετε εάν εσάς σας ταιριάζει ως επιλογή.

Κοιτάτε με πολύ αγωνία τι κάνει εκείνος. Σας συμφέρει να κοιτάξετε με πολύ ενδιαφέρον και τρυφερότητα το πώς νιώθετε εσείς. 

Συμφέρει να είστε ανοιχτή σε έναν άνθρωπο που σας δημιουργεί τόσα ερωτηματικά και σας μπερδεύει από τις πρώτες του κινήσεις; Η απάντηση δική σας.

Σας ευχαριστώ 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v