Βρήκε την οικογένειά της 51 χρόνια μετά την απαγωγή της!

Βρήκε την οικογένειά της 51 χρόνια μετά την απαγωγή της!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια τη Melissa Highsmith, η οποία είχε απαχθεί όταν ήταν μωρό από την οικογένειά της και μεγάλωσε μέσα στην άγνοια μέχρι τη στιγμή που μια εξέταση DNA έριξε φως στην αλήθεια!

Η Melissa ήταν μόλις 22 μηνών όταν απήχθη από την μπέιμπι σίτερ της το 1971. Οι γονείς της είχαν μόλις χωρίσει και η μητέρα της έψαχνε απεγνωσμένα μια γυναίκα για να κρατάει το μωρό της όσο εκείνη δούλευε. Μέχρι σήμερα η νταντά-απαγωγέας δεν έχει βρεθεί, αλλά η αστυνομία ερευνά σχολαστικά την υπόθεση.

Οι γονείς της Melissa ποτέ δεν σταμάτησαν να την ψάχνουν και μάλιστα, κάθε χρόνο γιόρταζαν τα γενέθλιά της. Προσεύχονταν για την κόρη τους να είναι ζωντανή και υγιής και συνέχεια μιλούσαν για εκείνη.

Ο πατέρας της Melissa, Jeffrie Highsmith, υπέβαλε πρόσφατα το DNA του στην 23andMe, έναν ιστότοπο που βοηθάει τους χρήστες να βρουν χαμένους συγγενείς και να δημιουργήσουν το οικογενειακό τους δέντρο. 

Η βάση δεδομένων βρήκε ταύτιση με τρία παιδιά... τα παιδιά της κόρης του Melissa και έτσι ο Highsmith βρήκε την χαμένη του κόρη μετά από 51 ολόκληρα χρόνια!

Η Melissa επανενώθηκε με τους γονείς της και δύο από τα τέσσερα αδέλφια της για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, ήμουν πανευτυχής», δήλωσε η αδερφή της και πρόσθεσε «Την ψάχναμε όλα αυτά τα χρόνια. Για δεκαετίες, οι γονείς μου κυνηγούσαν στοιχεία, προσλαμβάνοντας ντετέκτιβ και τελικά μετά από 51 χρόνια τη βρήκαμε από ένα τεστ DNA.»

Πηγή: star-telegram.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v