Ο φετινός Δεκέμβριος υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μοναδικές παιδικές παραστάσεις

Ο φετινός Δεκέμβριος υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μοναδικές παιδικές παραστάσεις

Ο Δεκέμβρης έφτασε μαζί με μοναδικές παιδικές παραστάσεις που πρέπει να δουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι... μαμάδες τους! Οι μικροί μας θεατρόφιλοι έχουν πολλές και καλές επιλογές για τις γιορτινές μέρες. Εμείς, ξεχωρίσαμε πέντε από αυτές τις οποίες σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

«Εδώ Λιλιπούπολη - Τα τραγούδια»

Στο Μέγαρο μουσικής 3 και 4 Δεκεμβρίου 

Τα τραγούδια της θρυλικής Λιλιπούπολης που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές ξαναζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής ειδικά για τα παιδιά όλων των ηλικιών! Δύο παραμυθένιες βραδιές, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, γεμάτες όνειρα και αναμνήσεις που θα ζωντανέψουν μέσα από τις ερμηνείες της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δώρου Δημοσθένους, της Λένιας Ζαφειροπούλου και του Τάση Χριστογιαννόπουλου.

Συμμετέχουν η Παιδική–Νεανική Χορωδία Rosarte, την οποία δίδαξαν η Ρόζη Μαστροσάββα και η Όλγα Αλεξοπούλου, και το σύνολο Ventus Ensemble υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Χριστοδούλου.

Κερδίσετε προσκλήσεις παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας εδώ

«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» με... χαρούμενο φινάλε!

Στο θέατρο ΘΥΜΕΛΗ από 3/12 

Η πιο τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία φέτος έχει το πιο γλυκό φινάλε και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Η βραβευμένη παράσταση (βραβείο «Δημήτρης Ποταμίτης» για την καλύτερη παιδική παράσταση της χρονιάς 2013-14) διασκεδάζει τα παιδιά με μουσική, τραγούδι και χορό, ενώ δίνει ένα μήνυμα Αγάπης και Ανθρωπιάς, που ανταποκρίνεται πλήρως στις άγιες μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Η ατμοσφαιρική και ανθρώπινη αυτή παράσταση, περιγράφει πώς ένα κοριτσάκι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν το νέο έτος με τους αγαπημένους τους, κάθεται μόνο στο κρύο και ανάβει σπίρτα για να ζεσταθεί! 

Κερδίσετε προσκλήσεις παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας εδώ

«Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς»

Στο Christmas Factory από 26/11

Όταν θα επισκεφθείτε το Christmas Factory, μην μείνετε μόνο στα παιχνίδια και τις μοναδικές δραστηριότητες για παιδιά. Φέτος, περιλαμβάνει στο πλούσιο πρόγραμμά του και τη θεατρική παράσταση Ο «Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν.

Η παράσταση είναι μια εξαιρετική αφορμή να γνωρίσουν τα παιδιά τους Μύθους του Αισώπου μέσα από τα μάτια του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν (Jean de La Fontaine). Μια παράσταση – ωδή στη συνεργασία και στο «μαζί» που θα διαδραματίζεται στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο –«διαμάντι» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».

Κερδίσετε προσκλήσεις παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας εδώ

«Καρυοθραύστης»

Στην παιδική σκηνή «Ονειροπόληση» από 27/11

Η παιδική σκηνή «Ονειροπόληση», θα παρουσιάσει φέτος στο Θέατρο Βρετάνια ένα έργο, το οποίο κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στις καρδιές των παιδιών! 
Πρόκειται για έναν είναι ένας ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που δημιουργεί όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα, γλυκές αναμνήσεις και κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν.

Το έργο είναι πλούσιο σε συναισθήματα, πλαισιωμένο με πολλή μουσική, χορό και τραγούδια. Θα συναρπάσει τα παιδιά, θα τα κάνει να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν, να περάσουν όμορφα…

Κερδίσετε προσκλήσεις παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας εδώ

«No risk, No magic» του μάγου Σανκάρα

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από 17/12

Δεν είναι ακριβώς θεατρική παράσταση, ούτε ακριβώς Χριστουγεννιάτικη, αλλά σίγουρα πρόκειται για το υπερθέαμα των φετινών Χριστουγέννων! Ο μάγος Σανκάρα, πιστός στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο, έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 

Το φετινό του show περιέχει αιωρήσεις αντικειμένων, μαγικά με τον ίδιο τον χρόνο, μια πολύ θεαματική απόδραση και πολλά άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. Βέβαια σε όλα αυτά δεν μπορεί να λείπει η άμεση συμμετοχή του κόσμου που παρακολουθεί το show,βιώνοντας έτσι τις μαγικές στιγμές από πρώτο χέρι. Τολμάτε;

*Το mama365 θα δώσει 5 δίπλες προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης, στις 17 Δεκεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

v