Ζεσταθείτε με 6 στυλάτα αξεσουάρ σπιτιού

Ζεσταθείτε με 6 στυλάτα αξεσουάρ σπιτιού

Οι τσουχτερές τιμές του πετρελαίου φέτος τον Χειμώνα κάνουν το καλοριφέρ… πολυτέλεια, ωθώντας μας να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις για το κρύο, που δεν θα «τσούξουν» την τσέπη μας. Δείτε έξι στιλάτα και οικονομικά χειμερινά αξεσουάρ που δημιουργούν «χουχουλιάρικη» ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια.

Χειμερινά αξεσουάρ σπιτιούΚουβερτούλα Chunky Blanket, Zara Home

Η καλύτερη συντροφιά τα χειμωνιάτικα βράδια στο σπίτι είναι μία ζεστή, μαλακή κουβερτούλα, για να "χωθούμε" όταν επιστρέφουμε από το γραφείο.

Την βρήκαμε στα καταστήματα Zara Home, σε εμπριμέ σχέδιο και διαστάσεις 130x170 εκ.

Τιμή: 65,99 ευρώ.

 

 

Χειμερινά αξεσουάρ σπιτιούΡοζ χαλί, ΙΚΕΑ

Δώστε χρώμα στο καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα ή το κοριτσίσικο δωμάτιο με αυτό το όμορφο ροζ χαλί, από 63% μαλλί, πολυεστέρα και νάιλον, με χαμηλό πέλος, σε διαστάσεις 2,00x2,00 μέτρα.

Το βρήκαμε στα καταστήματα IKEA.

Τιμή: 299 ευρώ.

 

 

Χειμερινά αξεσουάρ σπιτιούΑερόθερμο Convector Primo, Me&Home

Αναζητάτε εναλλακτικούς τρόπους να ζεστάνετε ένα δωμάτιο; Στο Me & Home βρήκαμε αυτό το κομψό, μίνιμαλ, κατακόκκινο αερόθερμο, το οποίο μπορείτε είτε να κρεμάσετε σε κάποιον τοίχο είτε να τοποθετήσετε στο πάτωμα, ισχύος 2.000W –ιδανικό για χώρο έως 15τ.μ.

Το βρήκαμε στο Me&Home.gr.

Τιμή: 47,90 ευρώ.


 

Χειμερινά αξεσουάρ σπιτιούΓυάλινη τσαγιέρα, Barista-shop

Το απόλυτο χειμερινό ρόφημα δε μπορεί παρά να σερβίρεται με στιλ. Αν αγαπάτε τα μίνιμαλ σχέδια, προτείνουμε την συγκεκριμένη, πολύ κομψή, γυάλινη τσαγιέρα με το μεταλλικό χερούλι και το σπιράλ φίλτρο στο στόμιο για να συγκρατούνται τα φύλλα του τσαγιού (χωρητικότητα 300ml).

Την βρήκαμε στο Barista-shop.gr.

Τιμή: 23 ευρώ.

 

 

Χειμερινά αξεσουάρ σπιτιούΧειροποίητο κερί σόγιας, Ecofamily

Δημιουργήστε υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι με αυτό το 100% φυσικό κερί σόγιας με αιθέρια έλαια και βαμβακερό φυτίλι, χωρίς παράγωγα πετρελαίου που δεν καπνίζει και έχει αργή καύση. Διατίθεται σε τετράγωνο γυάλινο βαζάκι και έχει διακριτικό άρωμα κανέλλας. Διαστάσεις 5x5εκ.

Το βρήκαμε στο Ecofamily.gr.

Τιμή: 7,5 ευρώ.

 

 

Χειμερινά αξεσουάρ σπιτιούΡιχτάρι για διθέσιο καναπέ, Oikiashop

Για ακόμα πιο… χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ντύστε τους καναπέδες σας με απαλά και κομψά ριχτάρια, σε ζεστές αποχρώσεις. Το ριχτάρι της φωτογραφίας, ιδανικό για διαστάσεις διθέσιου καναπέ, είναι φτιαγμένο από 100% σενίλ, έχει όμορφο εκρού χρώμα (διατίθεται και σε σοκολατί), ενώ πλένεται πανεύκολα στο πλυντήριο.

Το βρήκαμε στο Oikiashop.gr.

Τιμή: 59,59 ευρώ.

v