Νηπιάκι κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή… δεν έχει ρυτίδες σαν τη μαμά της!

Νηπιάκι κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή… δεν έχει ρυτίδες σαν τη μαμά της!

Οι ρυτίδες είναι κάτι αναπόφευκτο αλλά όχι πάντα ευχάριστο για εμάς τις γυναίκες. Ωστόσο, με τον καιρό μαθαίνουμε να τις αγαπάμε και να τις αποδεχόμαστε αφού καθρεφτίζουν όλες τις προηγούμενες εμπειρίες μας.

Εκτός από εμάς, όμως, φαίνεται πως τις αγαπά και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο βλέποντας τις ρυτίδες της μαμά της, θέλει να τις αποκτήσει κι εκείνη! Μάλιστα, ο καημός της να μοιάσει στη μαμά της είναι τόσο μεγάλος που… κλαίει με μαύρο δάκρυ!

Η μητέρα της ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει την κόρη της να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά της γράφοντας: «Είκοσι λεπτά κλαίει γιατί δεν έχει ρυτίδες στο μέτωπο όπως η μαμά και ο μπαμπάς!».

Πολλοί από τους followers της μαμάς  βρήκαν την μικρούλα αξιολάτρευτη και τη συμβούλευσαν να κάνει υπομονή μερικά χρονάκια. Άλλοι, πάλι, αστειεύονται λέγοντας  «Σε παρακαλώ, δείξε της αυτό το βίντεο σε 25 χρόνια». 

Όπως και να’ χει, το βίντεο αντανακλά μια διαχρονική αλήθεια της ζωής: όταν είμαστε μικροί βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε, κι όταν μεγαλώνουμε θέλουμε να ξαναγίνουμε νέοι! 

Πηγή: honey.nine.com.au

v