5 συμβουλές για να πετύχεις το τέλειο total white ντύσιμο!

5 συμβουλές για να πετύχεις το τέλειο total white ντύσιμο!

Μπορεί το μαύρο χρώμα να είναι κομψό και «κόβει» κιλά, το λευκό όμως είναι αυτό που δίνει λάμψη και φινέτσα! Το total white ντύσιμο ταιριάζει σε όλες μα όλες όμως τις γυναίκες ότι χρώμα δέρματος και αν έχουν και ότι είδος σωματότυπου - αρκεί να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές.

Συνδυάστε διάφορες υφές

Δεν χρειάζεται το total white στυλ σας να είναι βαρετό και μονοδιάστατο. Τα χειμερινά σύνολα μπορούν να αποτελούνται από λευκά τζιν με χοντρά πλεκτά ή γούνινα υπερμεγέθη σακάκια. Παίζοντας με την υφή, θα προσθέσετε μια άλλη διάσταση στη συνολική σας εμφάνιση - αρκεί τα υφάσματα που θα επιλέξετε να μην φαίνονται φθηνά και να μην διαγράφουν τα παραπανίσια κιλά!

Παίξτε με.. στρώσεις!

Όπως και στη συμβουλή για την υφή, το να συνδυάσετε περισσότερα από δύο λευκά ρούχα θα σας βοηθήσει να προσθέσετε βάθος στη συνολική σας εμφάνιση. Φορέστε ένα cropped σακάκι πάνω από ένα λευκό τοπ, συνδυάστε ένα μακρύ παλτό πάνω από ένα τοπ και τζιν. 

Φορέστε σετάκια

Ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε την απόλυτη εμφάνιση στα λευκά, είναι να φορέσετε ταιριαστά κομμάτια. Ένα λευκό σμόκιν που είναι της μόδας ή ένα λευκό κοστούμι, είναι μια εύκολη και κομψή λύση. Εναλλακτικά, συνδυάστε μια pencil φούστα με λευκό σακάκι ή ένα πλισέ φόρεμα με λευκό blazer.

Απογειώστε το με αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να απογειώσει ή να «χαντακώσει» ένα ντύσιμο. Χρησιμοποίησε το λευκό ως καμβά και δημιούργησε τέχνη με τα αξεσουάρ σου. Ένα boho κολιέ για περισσότερο «νησιώτικο» ύφος ή διακριτικά κοσμήματα που αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία, όπως ο λαιμός ή τα δάχτυλα των χεριών.

Φτιάξτε μαλλιά και το μακιγιάζ 

Μιας και πέραν του λευκού δεν υπάρχει κάποιο χρώμα για αντίθεση πρέπει να στρέψεις όλη σου την προσοχή σε ένα έντονο χτένισμα, με ένα κατακόκκινο κραγιόν και μια μάσκαρα ή αλλιώς αν δεν θέλεις έντονα χείλη δώσε έμφαση στα μάτια σου με ένα smokey eyes.

Πηγή: fashion.allwomenstalk.com
Φωτογραφίες: Pinterest

v