K. Καινούριου: «τόσο κακό είναι να λέει μια γυναίκα που κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»

K. Καινούριου: «τόσο κακό είναι να λέει μια γυναίκα που κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούριου συγκινήθηκε πολύ όταν είδε την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον νεογέννητο γιο της και... την πήρε το παράπονο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουνταράς και πρόσθεσε: «Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες, αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις».

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη, είπε: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

v