Δεν υπήρξα ποτέ με ερωτευμένη με τον άντρα μου και δεν αντέχω άλλο να είμαι μαζί του

Δεν υπήρξα ποτέ με ερωτευμένη με τον άντρα μου και δεν αντέχω άλλο να είμαι μαζί του
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι 20 χρόνια παντρεμένη με 2 παιδιά. Με τον άντρα μου δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη. Πολλές φορές πήγα να χωρίσω αλλά έκανα πίσω λόγω των παιδιών. Τώρα δεν μπορώ άλλο. Τι να κάνω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Κανένας άλλος πέραν από εσάς δε μπορεί να απαντήσει σε αυτό το κρίσιμο για τη ζωή σας ερώτημα. Έχετε αποφασίσει εδώ και 20 χρόνια να είστε με έναν άνθρωπο που δεν επιθυμήσατε και δεν επιθυμείτε. Έχετε επίσης αποφασίσει να αντέχετε κι όχι να χαίρεστε. Αυτή είναι μια στάση ζωής που λόγω χρονιότητας έχει παγιωθεί. 

Εάν έχετε φτάσει σε ένα υπαρξιακό σημείο που αναρωτιέστε πώς αλλιώς μπορείτε να προχωρήσετε, αυτά είναι υπέροχα νέα! Με πολλή δουλειά με τον εαυτό σας, μπορείτε να αναδείξετε δυνάμεις και δυνατότητες που ίσως έχετε ξεχάσει ή ακόμη δε γνωρίζετε ότι έχετε!

Κάθε αλλαγή έχει δυσκολία και έχει κόπο! Όταν μιλούμε για αλλαγή ζωής αυτός ο κόπος χρειάζεται να έχει προσωπικό νόημα για να μπορέσετε να υποστηρίξετε ένα τόσο μεγάλο βήμα.

Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά!

Καλή αρχή! 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v