Μωράκι γεννήθηκε κρατώντας το... σπιράλ της μαμάς του στο χέρι!

Μωράκι γεννήθηκε κρατώντας το... σπιράλ της μαμάς του στο χέρι!

Μια 20χρονη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον γιο της παρόλο που είχε λάβει τα μέτρα της για να αποφύγει την εγκυμοσύνη, αφηγήθηκε λεπτομερώς τη σοκαριστική στιγμή που γεννήθηκε το μωρό της με το σπιράλ της στο χέρι.

Συγκεκριμένα, η Violet Quick από το Αϊντάχο παντρεύτηκε τον σύζυγό της όταν ήταν 19 ετών κι ενώ οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, είχαν αποφασίσει να μην γίνουν αμέσως γονείς. Γι' αυτό, η νεαρή κοπέλα προχώρησε στην τοποθέτηση σπιράλ για να αποφύγει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Λίγους μήνες μετά, όμως, άρχισε να νιώθει ναυτίες και έκανε προληπτικά ένα τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό. Μια επίσκεψη στον γυναικολόγο επιβεβαίωσε τις υποψίες της, μαθαίνοντας ξαφνικά πως είναι 7 εβδομάδων έγκυος. 

Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, η Violet και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το αγοράκι τους, τον Rudy, ο οποίος έγινε viral επειδή γεννήθηκε με το σπιράλ της μαμά του στο χέρι! Το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του έχει συγκεντρώσει 22,8 εκατομμύρια προβολές, ενώ οι νοσοκόμες του μαιευτηρίου... παρήλαυναν στο δωμάτιό της για να δουν το νεογέννητο που δεν άφηνε το σπιράλ από το χέρι του!

Η νέα μαμά, συμβούλεψε τους περισσότερους από 6.000 ακολούθους της να κάνουν  τεστ εγκυμοσύνης εάν έχουν καθυστέρηση ή άλλα συμπτώματα όπως ζαλάδες και ναυτίες, ακόμα κι αν έχουν βάλει σπιράλ. «Είναι καλύτερα να το ξέρεις γιατί υπάρχει υψηλός κίνδυνος για έκτοπη κύηση (εξωμήτριος) όταν φοράς σπιράλ, παρόλο που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες», πρόσθεσε.

Πηγή: dailymail.co.uk

v