Έλενα Χριστοπούλου: «έχω μετανιώσει που δεν έκανα παιδί - θα με ολοκλήρωνε»

Έλενα Χριστοπούλου: «έχω μετανιώσει που δεν έκανα παιδί - θα με ολοκλήρωνε»

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Έλεος» που παρουσιάζουν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για ένα πολύ προσωπικό και ευαίσθητο ζήτημα: την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά.

Η μάνατζερ μοντέλων εξομολογήθηκε ότι δεν έγινε μητέρα παρότι ήθελε πολύ, γιατί προτίμησε να σεβαστεί την επιθυμία του ανθρώπου που ήταν τότε δίπλα της. Ήταν μία απόφαση που την πονάει μέχρι και σήμερα και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει μετανιώσει.

«Δεν έχω αποκτήσει παιδί και πια δεν μπορώ. Έχω φλερτάρει με την ιδέα της υιοθεσίας. Οι επιλογές μου, με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας. Εννοώ όταν μπορούσα βιολογικά. Το να μη σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί… 

Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος, όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να γίνει σεβαστό και να γραφτεί σε ένα πολύ ωραίο χαρτί σαν φυλαχτό. Θα έπρεπε να εκτιμηθεί από αυτόν που ξέρει πολύ καλά ποιος είναι αυτός που λέω. Δε το πάω αλλού, το πάω εκεί που πρέπει.

Έχω μετανιώσει γι' αυτό. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει αυτό, που έδωσα αξία σε άλλα πράγματα, έδωσα αξία στη συντροφικότητα και δεν έδωσα αξία σε αυτό που θα μπορούσα να έχω κάνει και να έχω αυτή τη στιγμή ένα παιδί.

Έκανα πέρα κάτι το οποίο θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ. Το ξέρω ότι θα με ολοκλήρωνε γιατί μου λείπει, κάθε μέρα μου λείπει. Θέλω να πω στις γυναίκες που μας ακούνε, να μη βάζουν ποτέ κάποιον παραπάνω από αυτά που θέλουν. Μου λείπει ένα παιδί. Είμαι ένας άνθρωπος που 25 χρόνια έχω ανθρώπους κάτω από τις φτερούγες μου τις επαγγελματικές και κινούμαι πάρα πολύ σαν μάμα-τζερ. Ξέρω ποια είμαι».

Πηγή: protothema.gr

v