Ο άντρας μου αδιαφορεί για εμάς και βλέπει πολύ συγκεκριμένες ταινίες πορνό. Τι να κάνω;

Ο άντρας μου αδιαφορεί για εμάς και βλέπει πολύ συγκεκριμένες ταινίες πορνό. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Με τον άντρα μου έχουμε 17 χρόνια διαφορά ηλικίας. Είμαστε παντρεμένοι 1,5 χρόνο και πριν από 3 μήνες γέννησα το παιδάκι μου. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχα καταλάβει ότι βλέπει ταινίες πορνό - το θέμα δεν είναι η φύση των ταινιών, αλλά το ότι οι πρωταγωνιστές τους είναι τρανς. Μόλις το ανακάλυψα σοκαρίστηκα. Μετά από αυτό δεν του έκανα καμία συζήτηση. Όσο περνάει ο καιρός τόσο απομακρύνεται από εμένα, λείπει όλο και περισσότερο από το σπίτι και βρίσκει συνέχεια αφορμές να φεύγει και να μην περνάει χρόνο με εμένα και το παιδί. Σαν πατέρας είναι άψογος. Σαν άντρας ότι χειρότερο για μια γυναίκα. Αδιαφορία στο έπακρο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω διαζύγιο.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Να σας ζήσει το μωρό σας! Η φάση αυτή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, τόσο για εσάς όσο και για τη σχέση του ζευγαριού. Είναι μια κρίσιμη περίοδος καθώς τα πολλά νέα δεδομένα οδηγούν σε αποσταθεροποίηση.

Έχετε λοιπόν να φροντίσετε τη σχέση. Μοιάζει να μην έχετε μοιραστεί σημαντικές πληροφορίες. Αναφέρετε ότι ο σύζυγος σας απομακρύνεται, ωστόσο και η δική σας στάση έχει κλείσιμο. 

Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε. Επιλέξατε ωστόσο τον σύντροφό σας και επιλέξατε να γίνετε γονείς. Αξίζει τον κόπο να μιλήσετε πολύ ειλικρινά και να αποφασίσετε πως θα προχωρήσετε.

Σας ευχαριστώ 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v